Şimdi Ara

msn virüs temizleme yadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar daha evel açıldımı konu bilmiyorum ama arayıp bulamadım. bugün itibari ile msn den başka bi arkımın yüzünden virüs kapmış bulunmaktayım.. virüs bildiğiniz gibi online olanlara reklam atıyor. bu arada ben açılan kapanan sayfaları görüyorum tabii ama müdahele edemiyorum. sistemi geri yükledim virüs programları ile taradım msn i sildim yeniden yükledim banamısın demedi. nasıl kurtulabilrim bu illetten ayrıntılı olarak anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkrler.

• Benim arkadaşta vardı Kaspersky Internet Securityle silmiştik
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmert0

merhaba arkadaşlar daha evel açıldımı konu bilmiyorum ama arayıp bulamadım. bugün itibari ile msn den başka bi arkımın yüzünden virüs kapmış bulunmaktayım.. virüs bildiğiniz gibi online olanlara reklam atıyor. bu arada ben açılan kapanan sayfaları görüyorum tabii ama müdahele edemiyorum. sistemi geri yükledim virüs programları ile taradım msn i sildim yeniden yükledim banamısın demedi. nasıl kurtulabilrim bu illetten ayrıntılı olarak anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkrler.

başlattan çalıştır'a gel oraya REGEDIT yaz
    sırasıyla
    H_KEY_LOCAL_MACHINE
    SOFTWARE
    Microsoft
    Windows
    CurrentVersion

CurrentVersion'un icinden RUN'ı bul ama acma tıkla üstüne. Bu senin PC actıgında otomatik acılan yazılımların oraya bak bakalım rndll.exe diye bişey var mı. varsa sağ tıkla sil de ve pc'ye reset at. Sorunun çözülmüş olacaktır. Eğer olmadıysa PM at bana msn üzerinden ben hallederim dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UEprofessional -- 14 Temmuz 2010; 15:17:24 >

• Yukarıdaki arkadaşların önerileri bir sonuç getirmezse birde combofix ile tarattırmayı dene bilgisayarını..
  • mesajlar için sağolun evet ComboFix- ve Malwarebytes' Anti-Malware i yükleyip onlarla tarattım ve şifremi değiştirdim. sanırım onlrada arkadaşımızn da dediği rndll.exe dosyasını sildi. gerçekten bu 2 si sağlam programlarmış. aryı olarak şifremi değiştirdim şuan temizlendi. başına böyle bela gelene bu iki virüs programını ve NaKaMa arkadaşımızın yöntemini tavsiye ederim.
  • http://harmonya.tr.gg/Msn-Viruslerini-Temizleme-Programi.htm

Burada ki programı indirip sadece çalıştırman yeterli olacaktır. Kayıt defteri yada herhangi bir program yüklemene gerek yok. Sadece programı indiriyorsun msn'i tamamen kapatıyorsun programla taratma yapıyorsun o kendi tarıyor buluyor siliyor ve msn'de ne virüs kalıyor nede başka bir sorun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.