selamlar.n95 telefonumda msn kullanmak istiyorum.telefonu alalı 1-2 ay oldu.herhangi bi ayar yapmadım.mig33 yada ebuddy yüklemeyi düşünüyorum.avea hattıma kurmak istemedim.fazla kontör alıyo dediler.ayarları varmıdır ? varsa nasıl yapabilirim ?
Avea olsun Vodafone olsun ya da Turkcell olsun Eğer ki MSN i Cebinden sürekli olarak kullanacaksan GPRS Paketine üye olmanı tavsiye ederim. Kademeli GPRS Paketleri TÜm Operatörlerde yaklaşık 5ile6 YTL ücretlerden başlar. Kullandığın MB Arttıkca Fiyat da artar.
Eğer ki Turkcell Kullanıcısıysan Turkcell Live Messenger Programını günlük 1 Kontör Aylık 30 Kontöre sınırsız kullanabilirsiniz. Eğer ki Farklı Programlar kullanmak istiyorsan Kullanabileceğin en kaliteli MSN Programı Slick MSNi tavsiye ederim. Lonely Cat Game Şirketinin Üretmiş olduğu MSN Programı Bilgisayarda MSN kullanımını Cepte Bilgisayarda kullanımdan farksız hale getiriyor.
Titreşim Gönderebilme, Dosya alıp gönderme gibi işlemleri çok kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Programda bulunan Türkçe Dil Desteği ise Symbian olan Slick programı kullanımını en cazip hale getiriyor.
peki bu programın 6233 için olanı yok mu???
6233 de o özellik yok kardeş msn açabilmek için simbiyen midir nedir o özelliğin olması lazım :)