Şimdi Ara

Msn problemine kesin cozum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar iphone firmware 2.x surumleriniin bircok avantaji oldugu gibi birkactane mide bulandirici dezavantaji var bunlardan birtanesi ise muzik calar disinda altta calisan programlara izin vermemesi yada muzik dinlerken telefonla baska seyler yapabilirsiniz ancak diger programlardan ciktiginiz anda aninda o program hizmetini durduruyor ve bizim en fazla canimizi sikan ise msn biz msn proramindan ana ekrana dondugunuz anda msn programi kapatiliyor ve msn ile konusabilmek icin iphone da programin acik olmasi ve kesinlikle o ekrandan cikmamamiz lazim buda bizimgibi msnde 24 sAt online olan bir millet icin baya zor. Simdi gelelim cozume bunun icin 2 seye ihtiyacimiz var 1-beejiveIM programi (appstore). 2-www.mail2web.com internet sitesinden alinma bir mail adresi. Peki neden bu mail adresi cunku push email yani size mail geldigi anda telefonun sizi uyarmasi olayi 2-3 mail hizmetinde var bunlardN biri yahoo parali veriliyor, digeri apple mobileme buda parali dedigim sitede ise tamamen ucretsiz . Simdi gelelim Ozlem basamaklarina.
    1-mail2web.com dan mail adresi aliyoruz
    2-iphone da settings sonra contacts and emailse giriyoruz ve add new accound diyoruz
    3-add new accounta tikladiktan sonra microsoft exchange tikliyoruz en ustte3-
    4-acilan ekranda email ve kullanici adi yazan her Iki yerede kullaniciadimiz@mail2web.com yaziyoruz ve sonra sifremizide yaziyoruz
    5-nexte bastiktan sonra cikan ekrande server kismina ise exchange.mail2web.com yaziyoruz ve nexte tikliyoruz
    6-sonraki ekrandan contacts mail ve calender kismindan sadece mail on olacak
    7-ve sonunda maili eklemis oluyoruz

Simdi gelelim beejiveIM kismina

1-oncelikle programi yukluyoruz
    2-yukledikten sonra iphoneda settings ve sonra beejiveIM ye girerek email adresi kismina mail2webten aldigimiz mail adresini session timeout kismina ise iphoneda programi kapattiktan sonra msnde ne kadar online kalmak istiyorsaniz o sureyi tikliyorsunuz
    3-islem burada bitiyor

Peki mekanizma nasil isliyor
    Devami geliyor...

Simdi biz programi msn yi kapattigimiz zaman session timeoutta ayarladigimiz kadar msn miz. BEejiveIm serverlari uzerinde acik kalmaktadir ve eger birisinden mesaj alirsak push emailimiz acik oldugu icin bize hemen 10-15 sn icinde aninda bildirilecek mail den ve boylece hemen programi acip sohbete devam edecegiz

Arkadaslar ayrica email ayarlarinda ve beejiveim ayarlarindan her ikisindede push ozelligini on yapmayi unutmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anorexia -- 2 Ekim 2008; 0:48:56 >

• bir iphone hayranı olarak bunları duyduğumda tüylerim ürperiyor ve inanamıyorum. nasıl yani iphoneda msnyi altta çalıştıramıyormuyuz yok artık !!! 1500 ytl ver msn aç kapa yap dpgru mu bu arkadaşlar.
  • dostum cozumunu veriyoruz ya sonucta amacimiza ulasiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ars287duff

bir iphone hayranı olarak bunları duyduğumda tüylerim ürperiyor ve inanamıyorum. nasıl yani iphoneda msnyi altta çalıştıramıyormuyuz yok artık !!! 1500 ytl ver msn aç kapa yap dpgru mu bu arkadaşlar.

evet dostum bu alet aç kapa almana gerek yok çok özellikli onminalara var onlardan alabilirsin
  • mutlaka verdiğin yöntemle sorun çözülüyordum ama benim şaşırdığım bu değil iphone gibi sükse yapan ve insanları kuyruga sokan cihaz bu kadar eksiyle nasıl satışa çıkar. ben kendime ait msn adresimle bağlanmak isterim bunca yıldır kullandığım adresimi değiştirip msn kullanamam ben mi telefona uyacam telefon mu bana ???
    quote:

Orjinalden alıntı: anorexia

dostum cozumunu veriyoruz ya sonucta amacimiza ulasiyoruz
  • Dostum heralde tam olarak anlatamadim msn adresin ayni kaliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anorexia -- 2 Ekim 2008; 1:22:27 >
  • dostum emeğine sağlık..
    yanlız msn adresimiz deişmiyo demişsin bu kısmı anlamadım nasıl deişmiyo, mail2web den aldğımız maili yazmıyormuyuz?
    teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dstum normal msn adresimizi kullaniyoruz sadece bize msn ile msj geldiginde Uyari web2mail araciligi ile olacak
  • beej li MSN Programı PARALI !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kuray

beej li MSN Programı PARALI !!

yavaşşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiNaN33

quote:

Orjinalden alıntı: Kuray

beej li MSN Programı PARALI !!

yavaşşş

Ben mi Yanlış Gördüm :s
    Paralı 15 Dolar:S
  • bende baktım 15 dolar yazıyor
  • yav kusura bakma hocam hafif güzelim bu gece haklısın 15 dolar program. ama bana hepsi beleş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 2 Ekim 2008; 3:09:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiNaN33

yav kusura bakma hocam hafif güzelim bu gece haklısın 15 dolar program. ama bana hepsi beleş

?:D Beleş Derken

JB mi var
  • appshara var )ama bugun guncellemek istedim source hata verdi bi baktim bizim appshara ucmus arkadaslar nasil yapcaz bunu appsharaya girebilen varmi

mail2wep.com adresine girdim eposta reklamindan baska bir sey yok

ayrica benim msn her zaman acik gozukuyor edge kapali bile olsa msni actigim zaman patir patir mesajlar dokuluyor nede olsa msn programlarinin krali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reiis -- 2 Ekim 2008; 7:21:45 >
  • msn i kapatmak zorunda kalıyor çünkü açık prg şarzı acaip yiyiyor. ama WM da açık kalabiliyor ve bunu nasıl başarıyor anlamıyorum. push mail teknolojisi ile msn açık kalıyor havası veriliyor ama prg gerçekte kapanıyor. bu sefer push mail şarz yiyiyor. yani sıfır elde sıfır gene arkadaşlar.

WM kullanırken msn 24 saat açıktı ve mail prg açıktı şarz 1 günde ancak bitiyordu. apple ın ekran özelliği ve çözünürlüğü WM a gelsin tereddütsüz WM a geçerim. lakin şuan için değil
  • sana katılıyorum ve dört gözle HTC HD modelini bekliyorum. bu şeye benzedi :
    "bak ama dokunma dokun ama tadına bakma tadına bak ama sakın yutma"
    şeytanın avukatı filminde Al Pacino'nun Keanu Reeves'e söylediği bir söz...

quote:

Orjinalden alıntı: fuhayer

msn i kapatmak zorunda kalıyor çünkü açık prg şarzı acaip yiyiyor. ama WM da açık kalabiliyor ve bunu nasıl başarıyor anlamıyorum. push mail teknolojisi ile msn açık kalıyor havası veriliyor ama prg gerçekte kapanıyor. bu sefer push mail şarz yiyiyor. yani sıfır elde sıfır gene arkadaşlar.

WM kullanırken msn 24 saat açıktı ve mail prg açıktı şarz 1 günde ancak bitiyordu. apple ın ekran özelliği ve çözünürlüğü WM a gelsin tereddütsüz WM a geçerim. lakin şuan için değil

• jb mi var dediğimzde appshara var demişsiniz ama sanki appshare yüklenebiliyormu jb siz ... illa jb lazım oluyor bedava bi prog. yüklemek için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyperion_92

jb mi var dediğimzde appshara var demişsiniz ama sanki appshare yüklenebiliyormu jb siz ... illa jb lazım oluyor bedava bi prog. yüklemek için...
    aynen oyle
  • arkadaslar su anda yanimda bilgisayar yok yarin ekran goruntuleri ile birlikte ayrintili Bir sekilde anlatacagim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.