Şimdi Ara

MSN Log in freeze ICECOLD

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
27.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az once birisi msnimi freeze yapacagini soyledi ve yaptı. Msne login olamıyorum su anda

Hata :

You've tried to sign in too many times with an incorrect e-mail address or password, or someone else is trying to sign in to the account .

Su anda bulundugum agda baska makinalar msn kullanıyor. Fakat ben başka makinalardan giremiyorum ?? Bunun sebebi ne olabilir ? Buna karsı nasıl bir önlem alabilirim ? Neyle yaptı bunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuarkServerSystems -- 24 Temmuz 2005, 17:06:04 >

• senin msn yolcu dostum hotmaile mesaj at atacağın mesaj metnini forumda arama yaparak bulabilirsin...
  • Arkadasım hacklemedi hotmaili... ip mi bileb bulamadı adam. Sadece Sana freeze atıyorum dedi ve şimdi sign in olamıyorum. Gidip şifremi bile sıfırlayabiliyorum. Yeni şifre alıyorum. Ama msn acılmıyor
  • Olay çok basit.
    Küçük bir uygulama durmadan yanlış şifre giriyor hotmailde sözde güvenlik nedeniyle hesabı geçici bir süre donduruyor.
    uygulama kapandıktan bir süre sonra giriş yapabilirsin.

Şimdilik bunu engellemenin bir yolu yok maalesef.
  • Yapan programı buldum ismi icecold.

Şimdi bu programdan korunmanın hiçbir yolu yokmu ??
  • meraklanma kardeş arkadaşların dediği doğru adam programı ne kadar açık tutabilirki o program açık olduğu sürece msn e hatalı girişler yapıyo msn de hesabı güvenlik için donduruyor programı kapatana kadar giremezsin ama kapatınca herşey normal miş gibi girebilirsin ..
  • icecold'u indir , mailini yaz defreeze e tıkla (bunu yapinca kalkamasi lazim diye hatirliyorum)
    yadar arkadaslarin dedigi gibi biraz bekliceksin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deep Freeze ve Windows 8
    9 yıl önce açıldı
    msn hack pass rec.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yanlış şifreler ile senin inbox unu meşgul ediyo ve sen sisteme giremiyosun
    ama bir süre sonra sıkılıp programı kapatınca rahatlıkla girebilirsin
  • hotmail.com uzantılı mail kullanmayarak....

zaten msnde salak şeyler hep hotmail.com uzantılı mail kullananların başına geliyor...
  • Arkadaşlar bunu önlemenin maalesef bir yolu yoktur.Yapacağınız tek şey sizin de yapan adamnın mailini icecold ile freeze yapmanızdır (eğer adam için önemli bir mail adresi ise s.ke s.ke açacaktır sizin kini)

Hatta bir maili adresinizden onun doındurduğunuz mailine "bak kardeş ben de başlayacağım iş uzayacak" gibi şeyler yazın.Biraz bekleyin herfi zaten hala devam ediyorsa siz de donudurn.Hala devam ediyorsa bekleyin ki bilgisayarı kapatsın (ama şu da var adam açtığında tekrar donudrabilir.siz msn de iken donmaz ama kapadığınızda giremezsiniz)
  • siya çözüm var... ama hızlı davranmak önemli
    şimdi ice cold şudur saniede 6 kez şifre denemesi yapar hotmail brute force açığını kapatırken böylebir uygulama getirdi aslında bunu belirtmek amaçlı yazıldı bu program neyse sanide 6 kez 111111 şifresini deniyor işte sizde bir anda 6 tane msn açarsanız içlerinden bir tanesi girebiliyr diye biliyorum cyber warrior da adamın teki öyle yazmış ayrıca arkadaşın dediği defreeze olayıda sanırım işe yarıo dene bak istersen...
  • çözüm var abicim.banada kendini hacker zanneden bi eleman yapmıstı.şifreni ver acmam dedi.bende mailimi acıp ona mail attım *öt oldu kaldı.

too many times yazısı varya orda.hemen oralarda baska bi hesapla login ol diye bişey vardı galiba .

ona bas kendi hesabınla girebilirsin.
    buda benden dh ye bi armagan olsun
  • Dostum çok basit Sende IceCold Reloaded adlı programı indir. Oraya kendi adresini yaz defreeze acoount yap işlem durur. Ve adresini yeniden kullanabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: doobly90

Dostum çok basit Sende IceCold Reloaded adlı programı indir. Oraya kendi adresini yaz defreeze acoount yap işlem durur. Ve adresini yeniden kullanabilirsin

bu olmuyordu en son ama yukatıda yazan yöntemleri denemedim hiç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcse2k3

çözüm var abicim.banada kendini hacker zanneden bi eleman yapmıstı.şifreni ver acmam dedi.bende mailimi acıp ona mail attım *öt oldu kaldı.

too many times yazısı varya orda.hemen oralarda baska bi hesapla login ol diye bişey vardı galiba .

ona bas kendi hesabınla girebilirsin.
    buda benden dh ye bi armagan olsun

Yanılıyor olmayasın.
  • ii de bunu neresinden indircez anlamadım ?
  • adresi yazip defreeze yapinca, pencere kendiliginden kapaniyor ve bi b.k olmuyor, ben kac kere denedim, dondurmuyo, lutfen yardiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
  • meraba arkadaşım girip şifreni değiştirdinmi açabiliyorsun aynı programı bende kullandım o salak bılgısayarını yenıden baslattımı bıle sen msnenı acabılırsın cunkı program kapandımı dondurmada bıtıyor şifreni değiştir acılır aynı programı bende kullanıyorum cunkı msnede bırılerı benı sınır ettımı msneden dusurup onu cevrımdısı yaptırıyorum sonra donduruyorum sen cevrımdısı olmadagın surece senı donduramaz...
  • Brute Force denen olay benim de başıma geliyor şu an. sene oldu 2009 hala mı çözüm yok buna? birisi benim adresime şifre deniyor. ben msne giremiyorum. hayret..
  • Aynı sorun bende de var defreeze denedim yemedi 3 gündür hesabıma giremiyorum ne hotmail nede msn :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.