Şimdi Ara

msn listesi aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sahip olunan bir mail den başka bir maile diğer maildeki msn listesini aktarmak mümkünmüdür..??

yapıla biliyosa nasıl yapabilirim bidrde caizmidir bu :P

daha sonra yeni hesapta Kişiler/Dosyadan Kişi Al yaparak aktarım yapılır...
    cazip olmaması için bi neden yok...ama adresin hacklenir mecklenir endişesiyle listeni kaydet..bi köşedee kalsın..
    ...Şu imza kuralı o kadar saçma ki kural var yazı küçükse 7 satır büyükse 4 satır olacak diye üye bişey yazacak belki imzasına toplasan 250 harf anca tutar ama bide benim bu yazdığım gibi bir imza düşünün tam 7 satırıda sonuna kadar kullanıcam ve ben imzası silinenlerden daha çok yazı yazıcam bu birinci hata ikincisi ise sitede mp3 linki vs. vermek yasak neden kanuna aykırı ee ama senin mp3 adlı odan var orda dönen muhabbet te yasalara aykırı olmayacakmı? Benim amacım amacı sadece ceza vermek olan insanlara mantıklı çözümler sunmak cezayı herkes keser ama forumun daha iyi olmasını herkes sağlayamaz kolayı değil zoru seçmek lazım. Bir not: fake nick kullanalar ceza yiyor ama fake olduğunu üye söylemezse site zaten tespit edemiyor öyleyse üye susup doğruyu söylemezse ceza da yemez yanlış mı? (BANLARLARSA FAKE ALIRIM BUKDAR) :D
  • ok sen sölemeden 2 dk öce keşfettim yine de çokkk sqaol ilgin için
  • kötü tarafı tekrar hepsinin seni eklemesi lazım :)
    HIGH POWER 750W (HPS-750GD-F14C) **
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.