MSN alanın çok güzel yaa iclalın şarkısı çalıyordu bi şunu öğrenemedim
ülker çikolatalı gofret sevmeyen varmı?
Linux çekirdeğine sahip pardus 1.0 dağıtımını kullanıyorum. Buna bağlı olarak instant message programı olarak gaim messenger işimi görüyor.
ben kullanıyo gibi yapıp kullanmıyom
Gicik oldum ve bugune kadar da hic sicak gelmedi. Tanidik bi suru insan kullaniyor. Chat manyagi olup ciktilar. Bilgisayari sirf msn icin acanlar var.
quote:
Orjinalden alıntı: BlueICE
Gicik oldum ve bugune kadar da hic sicak gelmedi. Tanidik bi suru insan kullaniyor. Chat manyagi olup ciktilar. Bilgisayari sirf msn icin acanlar var.
Bayanları eklemiyorum. Rahatım ondan dolayı. Şaka bir yana birçok arkadaş buldum kendi mesleğimle ilgili ve hepside çok iyi insanlar. Suç programda değil bence, sen nasıl kullanırsan program öyledir.
quote:
Orjinalden alıntı: POWER64
quote:
Orjinalden alıntı: BlueICE
Bayanları eklemiyorum. Rahatım ondan dolayı. Şaka bir yana birçok arkadaş buldum kendi mesleğimle ilgili ve hepside çok iyi insanlar. Suç programda değil bence, sen nasıl kullanırsan program öyledir.
+1
yaw okula git aynı adamlarla konus eve gel msn de konus... artık acmıyorum baydı yaaa yenilik gelsin buna... ya listemde ole insanlar warki adam gunlerce msnini kapamıo... inanılmaz...
quote:
Orjinalden alıntı: redhotrider
yaw okula git aynı adamlarla konus eve gel msn de konus... artık acmıyorum baydı yaaa yenilik gelsin buna... ya listemde ole insanlar warki adam gunlerce msnini kapamıo... inanılmaz...
bilgisyarını kapatmıyor onadandır
Ben kullanmıyorum
imzama bakmayın
kullanmayan varmıdır bu devirde interneti olupta acaba
Msnsiz hayat çok bayat. Geçte olsa keşfettim. 1 senedir kullanıyorum.
Orjinalden alıntı: adriano123
ülker çikolatalı gofret sevmeyen varmı? [/quote
çok güzel oturmu ya.süper
ben kullanıyorum ve çok ii bi olay msn.özellikle yakınları yurtdışında olanlar için falan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme