arkadaslar msn im dün bir ara kitlendi bende ctrl+alt la görev yöneticisinden işlemi sonlandırdım sonra tekrar açamk istedim ekrana gelmedi msn fakat görev yöneticisnde açıldığını goruyordum komple sildim regedit kayıtları dahil gene olmadı gene sildim gorunmeye basladı fakat sorun burda baslıyor... msn kendi email hesabımla açtığımda gene kitleniyor baska email hesabıyla açtığımda çalısıyor sorunu bulmak için görev yöneticisndeki herseyi inceledim kendi hesabımla açtığımda livecall.exe diye bir dosya açılıyordu fakat diğer hesaplarda görev yöneticisnde bu dosya görünmüyor bu dosyayı baktığımda msn içinde bir dosya oldunu gördum kitlendiği anda dosyayı kapatıyorum g.yön. sinden msn açılıyor birde msn i kapattığımda exit diyerak tekrar açmak istediğimde install ederek baslıyor ve hemen açılıyor yani hızlı bir install dusunun şimdi sorun sizce sistemle alakalı birsey mi msn lemi msn i iki kez komple sildim regedit kayıtları dahil ama duzelmedi livecall.exe nedir bumu yapar yardımlarınızı bekliyorum