pm i attım ben sana killforyou sen bana nasıl yapdığını anlatsana hadi beah
Pm
yaa arkadaşlar walla burada olmaz benden söölemesi..
quote:
Orjinalden alıntı: cruiser67c
Killforyou!! bu arkadaşın bi icabına bakıver...
Bu arada pmden de olsa, bu konuları bu platformlara taşıyıp, milleti aklına kurt düşürmeyin...
quote:
Orjinalden alıntı: bamkan
quote:
Orjinalden alıntı: cruiser67c
Killforyou!! bu arkadaşın bi icabına bakıver...
Bu arada pmden de olsa, bu konuları bu platformlara taşıyıp, milleti aklına kurt düşürmeyin...
Üye profilini göremiyorsunuz.
selam aleyküm; vaybe herkes hacker olmuş hacker lık ayağa düşmüş acaba hacker arkadaşlar hangi dilleri biliyorlar arkadaşlar bir takım programlar kullanarak pro agent, bazoka, kanser active port vs vs vs hacker olunmaz eğer gerçekten bu işi biliyorsanız imzamdaki siteye üye olup vatana millete küfür eden siteleri hep beraber patlatırız ve hayırlı birşey yapılmış olur yoksa milletin msn sini ele geçirsen ne olacab bir dolu küfür yersin tabi onuda yapabilirsen yaparsanda hacker olmazsın
selam aleyküm;
aleyküm selam. cw ye zaten üyeyiz.
2) Forumlarımızda, aşağılayıcı, alaycı, başkalarını küçümseyen, adminlere veya kullanıcılara saygısızlık içeren, müstehcen, kaba, iftira niteliğinde, nefret dolu, tehdit edici, huzursuzluk çıkartmaya yönelik, başka kullanıcıların kimliğini açıklayıcı, kopya yazılım, warez, crac k, nocd, şifre kırma, hack ve hile kullanımıyla ilgili, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına, uluslararası kanun, tüzük veya anlaşmalara, ülkemiz çıkarlarına, kişilik haklarına veya genel toplum ahlak kurallarına aykırı, din, dil, ırk, cinsiyet ve benzeri ayrımcılıkları destekleyen konular açmak ve içerikler göndermek, linkler vermek ve tartışmaları amacının dışına ve diğer kullanıcıları rahatsız edecek boyutlara taşımak yasaktır.