Şimdi Ara

msn için yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın ustalarım.dün bir internet kafede gördüm.msn yazarken bazı harferin üstünde alev resmi çıkıyor.ben yazarken böyle yapamaıyorum.kusura bakmayın zamanınızı alıyorum

• bu bir eklenti paketi zannedersem. internette aratıp bulabilirsin. link vermek istemiorum daha yeni üye oldum buraya yanlış bişi yapmak istemem kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: FsG

bu bir eklenti paketi zannedersem. internette aratıp bulabilirsin. link vermek istemiorum daha yeni üye oldum buraya yanlış bişi yapmak istemem kolay gelsin

hocam linke göre sorun olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FsG

burası işine yarayabilir

kardeş ben burada neyi indireceeyimi bilemiyorum.kusura bakma
  • arkadaşim o işaretler kesınlıkle gereksız zaten msn kullandıkça kopyala yapıştır yapabılırsın onları ama ınan yazılar okunmaz hale gelıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

arkadaşim o işaretler kesınlıkle gereksız zaten msn kullandıkça kopyala yapıştır yapabılırsın onları ama ınan yazılar okunmaz hale gelıyor

hocam çok doğru söylüyorsunuz.sadece merak ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • böyle alengirli harfler ekleyenler yüzünden muhabbetin yarısı onların yazdıklarını tercüme etmekle geçiyor.herşeyin sadesi güzeldir bence .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedisan -- 26 Ağustos 2006; 12:04:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kedisan

böyle alengirli harfler ekleyenler yüzünden muhabbetin yarısı onların yazdıklarını tercüme etmekle geçiyor.herşeyin sadesi güzeldir bence .

+1907..Sırf bunları kullanıyor diye kuzenimi engelledim..YAzı çıkmıyor,bekle ki ne dediğini anlayasın.MSnimde tek bir harf yoktur öyle..Ama animasyon dolu;ayrıca
  • acil yardıma ihtiyacım var 8100030d hata kodunu veriyor lütfen yardım edin??
  • ek paketlerle sende bunu yapabilirsin;ama diğer arkadaşların da söylediği gibi sohbet etmek yerine yazılanları çözmeye çalışıyorsun.Sinir bozucu olabiliyor haberin olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.