Şimdi Ara

msn hack nasıl yapabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serdar21

quote:

Orjinalden alıntı: mandelbrot

photoshop ile yapabilirsin ben denedim çok da iyi sonuç aldım. haydi şimdi hemen kur ps'yi, başlar biraz karışık moralini bozma hemen.

Seni yanlış bilgi verdiğin için lıyorum,bilmiyorsan konuşma,bu işi en kolay Windowsun paint programı ile yapabilirsin,bu kıyağımı da unutma,takıldığın bir yer olursa bana ulaş

Bişey bilmiyorsunuz sonra da çok şey biliyor muşsunuz gibi ortalıkta dolanıyorsunuz. Bak gerçeği şudur: Bunun için Movie maker2 kullanmalısın.

• quote:

Orjinalden alıntı: El Turco

quote:

Orjinalden alıntı: serdar21

quote:

Orjinalden alıntı: mandelbrot

photoshop ile yapabilirsin ben denedim çok da iyi sonuç aldım. haydi şimdi hemen kur ps'yi, başlar biraz karışık moralini bozma hemen.

Seni yanlış bilgi verdiğin için lıyorum,bilmiyorsan konuşma,bu işi en kolay Windowsun paint programı ile yapabilirsin,bu kıyağımı da unutma,takıldığın bir yer olursa bana ulaş

Bişey bilmiyorsunuz sonra da çok şey biliyor muşsunuz gibi ortalıkta dolanıyorsunuz. Bak gerçeği şudur: Bunun için Movie maker2 kullanmalısın.

Hepiniz yalan söylüyorsunuz... msn hacklemenin en kolay yolunu adım adım anlatayım size..
    1 - İlk önce başlat menüsünü açıyorsun.
    2 - Donatılar bölümüne geliyorsun.
    3 - Hesap Makinesini açtıktan sonra
    4 - Kimin Mailini çalacaksan msnden onu 2 kere tıkla sonra hesap makinesine şifresi geliyor...

ve ya en kolay yolu winamp la da yapılıyor

• tabi ortamı boş buldunuz hepiniz sallayın bol keseden. msn'i en kolay şekilde hacklemek, messenger daki bir açık sayesinde mümkün.

http://messenger.msn.com/açık.html
    işte buradaki açıktan database e ulaşabilirsiniz.

işte en kısa yol bundan artan boş vakitlerinizde de msn hacklemekten daha anlamlı işler yapın. mesela pi sayısının ilk 1 milyon basamağını ezberlemeye çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandelbrot -- 1 Mayıs 2005, 18:06:26 >
  • sana katılıyom millet içindeki eziklik duygusunu böyle dışarı vuruyo valla

quote:

Orjinalden alıntı: kene.

quote:

Orjinalden alıntı: musandia

la böle adamlar msn leri hackliyorlar sonra elaleme küfür edip kaçıyorlar dün başıma geldi
    msn i hacklemekteki amacın nedir

kendi egosunu tatmin etmek için hacklio heralde

• @muya123 : muya123 nickli şahıs,senin iq no. tek haneliydi yanılmıyorsam değil mi?

burada biraz daha iq no su tek haneli olanlar var sanırım.hellion gibi...
  • kınıyorum
  • no Hack YES SEX...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 06reis

no Hack YES SEX...

Yeah

• tamam arkadaslar uzatmayalım bu konu burda bıtmıstır
  • Kiminkini hacleyecen kişiye göre strateji lazım...Cidden..
  • o photoshop olayı galiba displaye trojan göstermekdir bi yerde okumuştum ama emin değilim hiç denemedim c programlama dilinde yazılmış bir programın kodları vardı exe yi png ye dönüştürüo ama bu açık kapatılalı baya oldu diye hatırlıorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1C865604E -- 2 Mayıs 2005, 17:52:50 >

• Adamın azına sıçmışsınız olm. Sorduğuna pişman olmuş.
    Bu topic ibretlik olarak üst konu yapılmalı ve yıllarca orada kalmalı.

• Bu topic de DH de ne kadar tek haneli IQ ya sahip olan varsa onlar cevaplamış.Sizinle polemiğe girerek seviyeyi düşüremem.

• aferim sana iyi yaparsın tql
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.