Şimdi Ara

MSN Galiba gerçekten paralı olacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ulan bi zamanlar vazgeçilmezdi be, 2000liler bilemeyecek, nickaltında dinlediğin şarkının yazması ayrı bi havaydı, bazen özlüyorum acaba bu kadar yıldan sonra haksızlık mı ettik emesene?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

quote:

Orijinalden alıntı: Bysteve

Hey gidi MSN heyy! Buradan DH'nin eski üyelerine selamlar.

Aleyküm selam demek isterdim

Gene de Aleykümselam

Aleyküm selam millet gece gece telefonuma uyarı geldi biri sizin konunuzu alıntıladı diye bende uzun zamandır girmiyordum işlerden güçlerden dolayı , güzelde oldu .

• ne paralısı oğlum şakamı yapıyonuz? yıl olmuş 2015 hala msn ölmedimi? saçmalık microsoft dalga geçiyor olmalı oğlum skype var msn gitti kısaca yav hehe+ csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msn'in yerini hiçbirşey doldurmaz. Tuşlara atadığımı smiley'ler. Muhabbetler.

Msn benim için 'çevrimdışı görün' seçeneği ile bitmişti. Hatunu göremiyoduk hiç kavgalıyken

• quote:

Orijinalden alıntı: AoE_Bsrn

ne paralısı oğlum şakamı yapıyonuz? yıl olmuş 2015 hala msn ölmedimi? saçmalık microsoft dalga geçiyor olmalı oğlum skype var msn gitti kısaca yav hehe+ csb

Konu 2006 dan hortlama, koyun gibi atlayıp mesaj atmayın lütfen ilk önce tarihe bakın.
  • quote:

ne paralısı oğlum şakamı yapıyonuz? yıl olmuş 2015 hala msn ölmedimi? saçmalık microsoft dalga geçiyor olmalı oğlum skype var msn gitti kısaca yav hehe+ csb

MSN Galiba gerçekten paralı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

quote:

Konu 2006 dan hortlama, koyun gibi atlayıp mesaj atmayın lütfen ilk önce tarihe bakın.

olamazz
     MSN Galiba gerçekten paralı olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Vaay be bir aralar msni olan havalı olurdu...

• Aslında Microsoft, Valve ile anlaşma yapsa Steam ile MSN'i bağdaştırsa keşke. Yani şöyle bir fikrim var, Steam'in arkadaş listesi, chat kısmı MSN gibi olacak yani steam ile msn bir olacak, illa oyunu olmasına gerek kalmadan kişi MSN ihtiyacını giderecek. Biraz karışık anlattım ama anlamışsınızdır.
  • Spycho kullanıcısına yanıt
    Steamde sesli konuşma özelliği var zaten .
  • MSN'e ilk girdiğimde nickimi "acele işe bende işicem" yapmıştım. Belki 10 yaşında bile değildim o zamanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

quote:

Orijinalden alıntı: roman abramovic

polat çakır sigara içer

bayan gelir beyefendi burda sihara içmek yasak

Çakır:parası neyse weririz bacım

vay be birader 9 sene önceki yazdığım mesajı alıntılamışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roman abramovic -- 5 Mayıs 2015; 17:58:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

ulan bi zamanlar vazgeçilmezdi be, 2000liler bilemeyecek, nickaltında dinlediğin şarkının yazması ayrı bi havaydı, bazen özlüyorum acaba bu kadar yıldan sonra haksızlık mı ettik emesene?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

ulan bi zamanlar vazgeçilmezdi be, 2000liler bilemeyecek, nickaltında dinlediğin şarkının yazması ayrı bi havaydı, bazen özlüyorum acaba bu kadar yıldan sonra haksızlık mı ettik emesene?

Ne günlerdi ya

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.