Şimdi Ara

msn discovery hak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar.Arkadaşlar msn discovery ve bu programın turce yamasını yüklerken norton kullanıyordum ve yükleme esnasında herhangi bir virüs mesajı vermedi.Fakat şimdi kaspsersy kullanmaya başladım.Normal tarama yaptırdığımda herhangi birşey bulmuyor fakat internetteki sitesinden online tarama yaptırdığımda ise bu iki program için not-a-virus:AdWare.Win32.VB.c mesajını veriyor virüs bulundu diyerek. Güvenli kipte açıp bilgisayarı tekrar tarattırdım yine herhangi birşey bulmadı kaspersky. :( not-a-virus:AdWare.Win32.VB.c virüs uyarısı tam olarak ne anlama geliyor? msn dic.programını silmem mi lazım.

ikinci olarakta yüklemiş olduğum dap, imesh, msn plus gibi programlarda spyware buluyor spydefense ve microsoft anti spyware programı. Merak ettiğim bu programları yükleyen herkestemi çıkıyor bu uyarılar sadece bendemi ? bu programlarıda mı silmem lazım.? bunların yerine alternatif ekinde casus program olmayan program biliyormusun arkadaşlar ? emule hariç onu biliyorum. :)

şimdiden çok teşekkürler

• Korkma o tür progrmalar port kullandığı için spy olarak görünür.Ayarlardan karantinaya aldır.Misal bende de bearshare var normal kullandığım program.Antivürüs programım zone alarm uyarı veriyor hatta spy die karantinaya aldım sorun çıakrmıyor artık.
  • MERCI DOSTUM :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.