Şimdi Ara

msn'den maillere bakma sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar messenger açıkken maillerime bakmak için mail yerine tıkladığım zaman sayfayı değişik bi dilde açıyor.. bunu nasıl düzeltebilirim. şimdiden teşekkürler....

• Aynı sorun bende de var. Hala anlayabilmiş değilim.
  • bilen yok mu yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: vertigo_tr

bilen yok mu yaa

Msn Dilini Türkçe Yapmalısın . Mail Ayarlarından .
  • http://www.stonesbucket.com/upload/uploads/P3Qd9Tadads.swf

Anlatım Hazırladım Arkadaşlar . Benim mail'im Türkçe olduğu için Türkçe Olarak anlattım . Ama sizlerin yapacağı işlemler , benimkiyle aynı olduğu için bir sorun olmayacaktır. Adımları izlemeniz yeterli .
  • bu sunumla maillere bakamamanın hiçbir alakası yok hotmail.com a girişte türkçe giriyor msn den mailleri açarken br sitesine girioyor ve açılmıyor sorun orda genede saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: vertigo_tr

msn'den maillere bakma sorunu!!!

arkadaşlar messenger açıkken maillerime bakmak için mail yerine tıkladığım zaman sayfayı değişik bi dilde açıyor.. bunu nasıl düzeltebilirim. şimdiden teşekkürler....

Değişik Dil dedin bende sana onun cevabını verdim . Ben bu mesaj'da herhangi başka birşey dediğini göremiyorum . Bunun hakkında gerekli şeyi söyledim . Başka birşey deseydin , ona göre yazardım . Ayrıca resim'dende görünüyor ne kadar Türkçe Olduğu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 30 Mart 2009; 22:16:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-mail senkronizasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorunun çözümübasit arkadaşlar uraştırmıo http://cbutarih.blogspot.com/2009/07/msn-mail-sorunu-ve-cozumu.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.