Şimdi Ara

msn den inboxa firefox ile erişmek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msn den inboxa firefox ile erişmek.. bunun için ne yapmam lazım acaba...

malum msn de inbox için kullanılan link ie üzerinden çalışıyor msn de ayarını bulamadım firefoxa değiştirmek için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felix -- 22 Ağustos 2006; 20:41:58 >

• bunun için firefoxu varsayılan tarayıcı yapman lasım,

firefoxta araçlar--->seçenekler--->genel--->ön tanımlı tarayıcı yazan yerin altında başlarken firefox öntanımlı tarayıcıyı denetleyebilir yazıyor onun yanında şimdi denetle var ona tıklayıp evet dersen,bu iş olur
  • bu şekilde olmuyor zaten ayalarım böyle.. yokmu başka yorum?
  • Bu konu daha öncedende forumda tartışıldı.N eyazıkki bir sonuca bağlanamadı.Bunu yapmanın henüz bir yolu yok.
  • aha buldum walla

http://www.pcanswers.co.uk/tips/default.asp?pagetypeid=2&articleid=37572&subsectionid=616

şu linkte bilgi var dur bakalım dediğini yapayım cidden olacakmı?
  • Msn StuffPlug eklentisiyle bunun yapılabildiği yazıyor bir kaç yerde,şu anda zamanım olmadığı için cok bakamadım,

http://forum.mess.be/index.php?showtopic=17620

şu siteye bir bak istersen yalnız site ingilizce,elemanın biri stuffplugla bunu yaptığını falan söylüyor.

edit: ben mesajı yazarken sen de yazmışsın,senin dediğin yerde de aynı şeyden bahsediliyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 22 Ağustos 2006; 22:34:13 >
  • İmzamdaki Firefox konusuna bak. Orda bi arkadaş vermişti nasıl yapılcağını. Hangi sayfada olduğunu unuttum. Ama 5. sayfadan sonra olması gerek. uzun bi yazı. Görürsün zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buldum nasıl yapılacağını programı indiriyorum dener sonucu bildiririm?
  • Arkadaşlar ben bir ara yaptım ama nasıl oldu bilmiyorum daha doğrusu hatırlamıyorum ama her defasında active-x denetimleri çıkıyordu.Sinirimden Firefox u kaldırmıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.