Şimdi Ara

msn den dolayın dertliyim yaw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese ii geceler diliyorum ya benim derdime bi çare bulun lütfen ben msnde arkadaşımla konuşurken başka biri araya girip konuşuo nasıl kurtulabilirim????????????????????

• quote:

Orjinalden alıntı: muko39

herkese ii geceler diliyorum ya benim derdime bi çare bulun lütfen ben msnde arkadaşımla konuşurken başka biri araya girip konuşuo nasıl kurtulabilirim????????????????????
    giren kişi kimin hattından giriyor?çünkü bi arkadaşın mali şu şekilde hacklendi. o yazışırken. altta bir yazı belirdi ve bu adresten başka bir bilgisayarda oturum açıldı dendi. ve karşısındaki kişi ona küfredip hattı kapadı. tavsiyem hemen şifreni değiştirmen...

ama ben yanlış bilgi veriyorsam şimdiden özür dilerim ama benim aklıma başka bişi gelmiyo. hele hele tanımadık birisiyse araya giren kesin şifren kırılmış....

(buarad arkadaşların konuşmaya davet etmiyo demi başkalarını )

• evet benimde aklıma o geldi arkadasın konuşmaya davet etmiyo dimi eger öle bişe yoksa kesinlikle şifreni değiştircen hackerlar yakalamış seni çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatalemdar -- 4 Şubat 2006 2:36:51 >
  • hem şifreni değişitr. birde mail adresine 2. mail adresinide ekle . eğer seni hacklerlerse 2. mailinden geri alabilirsin tekrar
  • arkadaşlar msn için doğrudan hotmail hesabınızı kullanmanızı tavsiye etmiyorum... mutlaka passport.net hesabı alın o mail adresinizle (hotmail olmasıda şart değil) hatta olmayan bir mail adresi dahi kullnabiliyorsunuz adınız@soyadınız.com gibi hoş msn adresleri alabiliyorsunuz...

neden? çünki hotmail hesaplarınızın hacklenmesi için trojan yemenize gerekyok bazı programlarla sadece mail adresinizi yazıp şifrenizi alabiliyorlar.. ancak passport şifrenizi bulmaları bayaa zor her önüne gelen alamıyor o şifreleri... tabii trojan yeyip bilgisayarınıdaki bütün bilgilere erişim vermesseniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android den bıktım artık
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.