Şimdi Ara

MSN DE KİŞİLERİ NASIL KOMPLE SİLİNİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADASLAR MSN DE KİŞİLERİ NASIL KOMPLE SİLİNİYOR KİŞİYİ HEM ENGELLİYORUM HEM SİLİYORUM AMA ARACLARA GIRDIGIMDE GİZLİLİK BOLUMUNE GELDIGIMDE KISI ENGELLENMIS VE SILINMIS GOZIKIYOR AMA BEN BURDANDA KALDIRMAK ISTIYORUM HALA O DURUYOR ONU KOMPLE NASIL SILE BILIYORUM..

• benim bildiğim silemiosun
  • KOMPLE SILEBILMEN ICIN KARSI TARAFINDA SENI ENGELLEYIP KISI LISTESINDEN SILMESI GEREKIYOR YANI GIZLILIK KISMNDAKI ENGELLENENLER YERINE ATMASI GEREKIYOR SENI ANCAK O SEKILDE SILEBILIRSIN DEDIGIM GIBI KARSI TARAFINDA SILMESI GEREK SENI YOKSA SIL TUSU AKTIF OLMUYOR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: P2edatoR

KOMPLE SILEBILMEN ICIN KARSI TARAFINDA SENI ENGELLEYIP KISI LISTESINDEN SILMESI GEREKIYOR YANI GIZLILIK KISMNDAKI ENGELLENENLER YERINE ATMASI GEREKIYOR SENI ANCAK O SEKILDE SILEBILIRSIN DEDIGIM GIBI KARSI TARAFINDA SILMESI GEREK SENI YOKSA SIL TUSU AKTIF OLMUYOR...

• benım bıldıgımde oyle ama baska sekılde olması gerek
  • başka şekli yook maalesef
  • deleteyle silmeyi dne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkeze tesekkurler yorumlar ıcın.. artık onun sılmesını beklıcez bu gıdısle.
  • aynen öle
  • haberleride buraya yazarsın
  • Bildigim kadarıyla öle bişi yok
  • ya hjm hakkatten sinir bişey ama ekliolar sonra silmen icab edio hep bir yerlerde adres kalıo
  • REGEDIT TEN TEK TEK ARATIP DELETE YAPICAKSINIZ.
  • HJm saolasında mümkünse biraz daha açsak regedit i sırasıyla başlat çlştr regedit vsvs Lütfen
  • eklemek çok kolay ama silmek çok zor malesef...
  • bu işin regeditten kolayı var
    düzen / bul / isimi yaz / arattır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismail surek

bu işin regeditten kolayı var
    düzen / bul / isimi yaz / arattır

çok sağol işime yaradı
  • Arkadaşlar ben regeditten aratıyorum kullanıcı isimlerini fakat çıkmıyor. Bu konuyu biraz daha açabilecek olan birisi var mı acaba?
  • Arkadaşlar şu meseleye bi el atsanıza...
  • "beni sil " de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.