Şimdi Ara

MSN DE KİŞİ LİSTESİ KULLANILAMIYOR HATASI YARDIM İNT.CAFE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ne yaptıysam hangi yolları denediysem olmadı burası bide int.cafe bütün pc lerde aynı sorun var pc nin birini dükkana getirdim sorun aynı bunun çözümü nedir allah aşkına bilen yok mu yaaa.yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Ben de internet cafe de çalışıyorum aynı sorun burada da var, genel bir sorun var.
  • bende internetcafe işletiyorum bendede bu sorun başladı ana bilgisayarda açılıyor sadece genel olmalı daha dün açılıyordu çünkü
  • Arkadaşım bilgisayarda virüs olabilir combofix programıyla bi tarama yaptır düzelir bilgisayarın tarih ve saat ayarlarını kontrol et kullandığın antivirüs programının firewall özelliği yani güvenlik duvarı varsa kapat sorun düzelir gibime geliyor
  • bütün makinalarda deep freeze var virüs yok daha dün hepsinde çalışıyordu virüsle alakalı birşey deil ana bilgisayarda açılıyor ama şöyle bir şey yazıyor bu da ss
     MSN DE KİŞİ LİSTESİ KULLANILAMIYOR HATASI YARDIM İNT.CAFE
  • yaaa hocam aynı sorun burda da var ana makina açıyor diğer clintler açılmıyor sildim denedim hiçbir şekilde çözüm yok başka bu sorunu yaşıyan varmı arkadaşlar.çözüm nasıl olucak
  • genelden bir sorun var bugün çözüldü galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.