Şimdi Ara

MSN de kaybolan resim avatar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

--------------------------------------------------------------------------------

C:\Documents and Settings\xxxx\Contacts
    C:\Documents and Settings\ixxxx\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger
    C:\Documents and Settings\xxxxx\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

Bu kısımlarda çoklu MSN açtıgımızda hepsi gözükmekte ii güzel bende görünmesin diyorum klasörleri siliyorum SONUÇ:msn görüntü resimlerini deiş bölümünde ne var ne yok hepsi siliniyor karşı taraftan alınan hareketli similler siliniyor silinmemesi için ne yapmak lazım.KLASÖRLERİ SİLME demeyin mutlaka bir seçenek vardır

konuyu bir de burda açayım dedim zira yerinde kimse bir cevap yazmamış LÜTFEN RİCA EDİYORUM TAŞIMAYINIZ

• Yokmu arkadaşlar konuyu bilen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailkesmen -- 15 Haziran 2008; 19:35:28 >
  • Bir fikri olan yokmu acaba yokda çokmu önemsiz bir konu
  • Arkadaşlar bir el atalım şu konuya ne yapmak lazım ??
  • teknik servis arkadaşların yogun olarak kullandıkları alan burdada 40 kişi sorunu okumuş bir kişi de şunu yap dememiş ben çok araştırdım 1 sonuca gidemedim bir çıkar yol bulucaz elbette

Windows Live Messenger 8.1 unutmuşum sürümünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailkesmen -- 18 Haziran 2008; 9:40:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.