selam arkadaşlar.msn 7.5 kullanıyorum.düne kadar karşıdan mp3 alabiliyordum.bugün ise karşıdan yüklediğim mp3'leri açamıyorum.engelleme çıkıo.ne yapmam gerek?yardımcı olursanız sevinirim
Msn'den mp3 yollayacak kişilere dosyayı rar ya da ziplemesini söyle. Mp3 uzantılı dosyaları msn otomatikman siliyor "güvenlik" nedeniyle.
Msn messenger'da araçlar-seçenekler-dosya aktarımı orda dosyalarda virüs taraması kullan kuyucuğunda antivirüs programı varsa otomatik siliyo ama önündeki onay kutucuğunu kaldırırsan ziplemene bile gerek yok
quote:
Orjinalden alıntı: Adoniss
Msn messenger'da araçlar-seçenekler-dosya aktarımı orda dosyalarda virüs taraması kullan kuyucuğunda antivirüs programı varsa otomatik siliyo ama önündeki onay kutucuğunu kaldırırsan ziplemene bile gerek yok
Bunu yazman iyi oldu, işe yarayabilir ama bende işlemiyor. Antivirüs kutucuğu boş olmasına rağmen msn 7.5 aktarımı tamamlanan mp3'ü otomatikman siliyor. Win xp sp2 yüklü. En garanti yol sıkıştırılmış dosya bence.
yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
en iyisi zipleyip yada rarlayıp yollamak.
quote:
Orjinalden alıntı: heartless
quote:
Orjinalden alıntı: Adoniss
Bunu yazman iyi oldu, işe yarayabilir ama bende işlemiyor. Antivirüs kutucuğu boş olmasına rağmen msn 7.5 aktarımı tamamlanan mp3'ü otomatikman siliyor. Win xp sp2 yüklü. En garanti yol sıkıştırılmış dosya bence.