kaç senedir bilkentte okuyan birisne tikky dedim için bozucaı hiç aklıma gelmezdi :S insanlar gercekleri kabulenemio demkki..
quote:Orjinalden alıntı: kby senin o kinci msn yazısını gecenler bnm kuzen kullanıyordu yaw..aynı kişi olmaz dimi...
Gecen biride buna benzer bir$ey yazmi$ Lan Murat gecen gun toplu resim cektirecektik senin olmadigini gorduk topsuz cektirdik.
o ßeNiM SuSkUn KaLßiMiN DeV FiRTiNaSi PARANIN SATIN ALABİLECEĞİ ŞEYLER VARDIR GERİ KALAN HERŞEY İÇİN BEN TURKCELLE BAGLAN HAYATA HAYATI DAR ETSIN SANA bunlarda benim listemden bikaç sacma örnek...
"Benim rahat edemediğim yerde kimse istiraat edemez.keyfe keder kralına değil alayına gider.." "Kutsal Damacana" (Kutsal Kaseye atıfta bulunmuş sanırım )
quote:Orjinalden alıntı: Y!g!T Gecen biride buna benzer bir$ey yazmi$ Lan Murat gecen gun toplu resim cektirecektik senin olmadigini gorduk topsuz cektirdik.
In The Parkta Gezerken My Father Geldi I hemen Cigarettiyi Saklayamadan My Father Gördü I Eat the Bok.. bu ne biçim bir dildir böyle
quote:Orjinalden alıntı: emirk In The Parkta Gezerken My Father Geldi I hemen Cigarettiyi Saklayamadan My Father Gördü I Eat the Bok.. bu ne biçim bir dildir böyle 750 gram İngilizce 300 gram Türkce karısık
Bu da pek moda çdışı --> çiçi olunca insanları korkutacağını sanan insan grubunun nicki Bu da Milli Piyango İdaresinin müşterilerinden