Şimdi Ara

msn de beni silen veya engelleyen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bayagi bi arastirma yaptim ama bulamadim.

windows live son surumunu kullaniyorum. Beni sileni veya engelleyeni gormek icin bi program puf noktasi vs. var mi acaba?

eski surumlerde kisinin ustune sag tusa tiklayip sil yazisi aktifse silmis oldugunu anliyorduk.

su an bunun bir yolu var mi?

Tesekkurler

• msn kullanan kaldı mı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsalyurt

arkadaslar bayagi bi arastirma yaptim ama bulamadim.

windows live son surumunu kullaniyorum. Beni sileni veya engelleyeni gormek icin bi program puf noktasi vs. var mi acaba?

eski surumlerde kisinin ustune sag tusa tiklayip sil yazisi aktifse silmis oldugunu anliyorduk.

su an bunun bir yolu var mi?

Tesekkurler

Yenisinde bende göremedim eskisinde dediğin gibi oluyordu.Google'ye bak bir sayfa vardı ismini unuttum msn adresini ve şifreni yazdığında kimin engelleyip sildiğini görebiliyorsun.
  • msn kullanan kaldı evet :)

bazı ayarlarla söylediğim işlemlerde devre dışı kalabiliyor, öncelikle bunu belirteyim. ve bazı durumlarda o kişinin profilininde nasıl göründüğünü bilmen lazım.

kişinin seni sildiğini nasıl anlarsın. öncelikle kendi profiline gir. profilinde senin listende ekli olanlar görünür. eğer arada bir fark varsa, yani msn listende ekli olup profilinde bir kişi görünmüyorsa o kişi seni silmiş olabilir. fakat bazı durumlarda bu çalışmıyor. profilinde kişi görünmüyor ama o kişi seni silmemiş. olabilir yani garantisi yok.

engelleme konusuna gelince. kesin olmamakla birlikte.

eğer seni engellediğinden şüphelendiğin kişinin profiline kendi profilinden gir. yani profiline bak, arkadaş listenden o kişinin profiline gir. eğer daha önceden arkadaş listesi görünüyor ve o anda görünmüyorsa iki seçenek vardır. ya seni engellemiştir, ya da arkadaş listesini herkese kapamıştır. o kişiyi online gördüğünde tekrar aynı şekilde bak profiline. eğer arkadaş listesini görüyorsan geçen sefer baktığında seni engellemiştir o kesin. fakat yine göremiyorsan kapamış demektir.

bu da böyle bir anımdır :)

umarım anlatabilmişimdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.