Şimdi Ara

.....@msn.com şeklinde msn almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .....@msn.com şeklinde msn almak bu şekilde msn adresi alabiliyormuyuz acaba
    yeni üyelik almaya calıstıgımda sadece hotmail ve windowslive sekşlinde alabiliyoruz da baska bir yolu olup olmadıgını öğrenmek istedimde

• tabikide benimki @msn.com vaktinde MSN Explorer ile almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 9 Nisan 2009; 16:26:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sitteisevir

tabikide benimki @msn.com vaktinde MSN Explorer ile almıştım

bende almıştım o şekilde. uzun süredir kullanıyorum @msn.com mail adresimi. farklı olmak güzel bişey pek kimsede yok bu @msn.com mail adresi artık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrightDaggers

quote:

bende almıştım o şekilde. uzun süredir kullanıyorum @msn.com mail adresimi. farklı olmak güzel bişey pek kimsede yok bu @msn.com mail adresi artık..

evet güzel bir şey MSN Explorer kullanan fazla kişi yok
  • quote:

quote:

quote:

Ben de msn explorer ile almıştım ama farklı bir şekilde daha alınabiliyordu. Hotmaile gir ve oraya almak istediğin kullanıcı adını yaz ve sana bu kullanıcı adının olmadığı ve alıp almak istediğini soracak, sende al. Eskiden böyleydi şimdi bilmiyorum.

Artık işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R@senrot -- 9 Nisan 2009; 17:28:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: R@senrot

quote:

quote:

quote:

Ben de msn explorer ile almıştım ama farklı bir şekilde daha alınabiliyordu. Hotmaile gir ve oraya almak istediğin kullanıcı adını yaz ve sana bu kullanıcı adının olmadığı ve alıp almak istediğini soracak, sende al. Eskiden böyleydi şimdi bilmiyorum.

Artık işe yaramıyor.

bu şekilde olmuyor
    msn explorer ne ?

• ad@soyad şeklinde de alabilirsin fakat sadece messenger olarak kullanabilirsin mail alamazsın yollayamazsın mail adresi doğrulanamadı yazar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimki @msn.com şeklinde ama bir yararını görmedim hevesini anlayamadım :)
  • Orjinalden alıntı: necrovirus

Orjinalden alıntı: R@senrot

bu şekilde olmuyor
    msn explorer ne ?

Rengarenk bir web tarayıcısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R@senrot -- 9 Nisan 2009; 17:33:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mysteri0

benimki @msn.com şeklinde ama bir yararını görmedim hevesini anlayamadım :)

adım soy adımda türkiyede bolca kişi var galiba adsoy@hotmail ve windowslive alınmış
    bende adımın soy adımın basına sayı veya karakter koymayı sevmiyorum o yüzden dolayı sormuştum

• quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

quote:

Orjinalden alıntı: Macromedia

https://accountservices.passport.net/reg.srf?ct=1013041196&mn=&ru=http://mail.msn.hotmail.msn.com/cgi-bin/sbox%3Fjs%3Dyes&ns=msn.com&kpp=2&js=yes&cbid=2&id=963&svc=mail&ts=-11&cb=_lang%3dTR&ppHttp=0&sl=1&vv=400&lc=1055

teşekkür ler

vay vay artık orjinalliğimiz kalmayacak desenize..

• Google'a @msn.com şeklinde msn adresi almak yaz forumlarda kesin bulursun :) Bende @live.com uzantılı almak istiyodum bu sayede buldum

• sagoalsın üstad
  • Üst konuda birçok farklı şekilde adres alımı anlatılmış. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.