MSN Alanınıza (MSN Spaces), aşağıda sıralanan adımları takip ederek küçük boyutlu bir Windows Media Player koyarak istediğiniz videoları görüntüleyebilir veya şarkıları dinletebilirsiniz.
a) Öncelikle alanınıza girdikten sonra sayfanızı düzenleyebildiğiniz ana sayfanın adresinin (linkinin) yanına &powertoy=musicvideo kodunu yazın ve ardından Enter tuşuna basın. b) Sayfa yenilendikten sonra sayfanın sağ tarafında bulunan,"Customize" tuşuna tıklayın. c) Bu aşamadan sonra sayfanın sol tarafında bulunan "Modüles" butonuna tıklayın ve açılacak olan pencereden "Power Toy: Windows Media Player" yazısının yanında bulunan "Add" yazısına tıklayın. d) Bu aşamadan sonra sayfanın sağ tarafında bulunan "Save" butonuna tıklarsanız oluşturmuş olduğunuz Windows Media Player’ın ayar penceresiyle karşılaşacaksınız. e) Bu aşamada ise URL yazan kısma aşağıda belirtilmiş uzantılardan birine sahip görüntülemek istediğiniz video veya dinletmek istediğiniz parçanın linkini yazın ve ardından "Save" tuşuna basın.
***Önemli Not:Windows Media Player’ın desteklediği uzantılar şu şekilde; wav, avi, wma, wmv, mpg, mpeg, mp3 bu uzantılardan başka uzantı desteklemez.
Metod 1 : aşağıdaki karakter dizilerinden işinize geleni google arama boşluğuna yapıştırın. "parent directory " /appz/ -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums "parent directory " DVDRip -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums "parent directory "Xvid -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums "parent directory " Gamez -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums "parent directory " MP3 -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums "parent directory " Sarkici adi ya da album ismi -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums değişen kısım sadece /appz/ DVDRip Xvid Gamez MP3 vs. kısmı orayı aradığınız şeye göre değiştirebilirsiniz.
Metod 2 : bir de aşağıdaki şekilde deneyin ... ?intitle:index.of? mp3 bunu şarkıcı veya albüm adını ekleyerekde yapabilirsiniz mesela : ?intitle:index.of? mp3 teoman
Metod 3 : aşağıdaki diziyi google arama çubuğuna yazın ... inurl:microsoft filetype:iso burada microsoft yerine adobe vs. firmaları veya iso yerine exe , zip gibi uzantıları yazabilirsiniz ...
*** Eğer bu metodlarla aradığınız şarkının direkt linkini internette bulamazsanız: --->
Yukarıdaki siteye upload edip oradan link alabilirsiniz
arkadaşklar ben siteye upload yaptım linki de aldımmy spaceste windows media player url kısmına kopyalıyorum save diyorum aynısı tekrar açılıyo nasıl tüzelticem acaba.
This feature is to be used for authorized content only. Please respect the creative efforts and intellectual property of others, and do not link to unauthorized materials. Linking to unauthorized material is a violation of the Spaces Code of Conduct and Terms of Use bu yazıyor..
quote:
Orjinalden alıntı: ermanTR
quote:
Orjinalden alıntı: .ıI LC Iı.
Erman hocam ellerıne saglık bılgıler harıka. Özelliklede HTML kodlarını kullanmayı hemen uyguluycam tekrardan Teşekkürler
NOT : Alan adeslerını yazında ınceleyelım hanı bırnbırımıze ornek oluruz en azından tabı paylasmak ısteyenler olursa mahsuru yoksa yanı
arkadaşklar ben siteye upload yaptım linki de aldımmy spaceste windows media player url kısmına kopyalıyorum save diyorum aynısı tekrar açılıyo nasıl tüzelticem acaba.
uzantısı .mp3 yada .wav falan olmalı, yani media playerın desteklediği dosyalar olmak zorunda... rapidshare upload ederek yapılmıyo...
saolasınız yaptım teşekkürler...
sağol
Msn alanı ile ilgili farklı şeyler bilen arkadaşlar burada bizimle paylaşırlarsa sevinirim
sueldem alanın güzel tebrikler. sayfanın altında kullanılmayayan listeler var galiba onları da kaldırırsan daha güzel olabilir. Anket eklemişsin bir de o konuda da alıntı yaptım senden. Böyle yeni şeyler bilen arkadaşlar paylaşırlarsa bizimle çok sevinirim.