Şimdi Ara

MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.126
Cevap
2
Favori
1.162.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .ıI LC Iı.

Erman hocam ellerıne saglık bılgıler harıka. Özelliklede HTML kodlarını kullanmayı hemen uyguluycam tekrardan Teşekkürler

NOT : Alan adeslerını yazında ınceleyelım hanı bırnbırımıze ornek oluruz en azından tabı paylasmak ısteyenler olursa mahsuru yoksa yanı

İmzam kural dışıymış

Tabi isteyen yazsın. Karşılaştırmış oluruz

• teşekkürler...
  • iyi çalışma saol
  • eline salık baya işe yarar bilgiler var
  • Arkadaslar;

Ben alanima bilgisayarimda kayitli bulunan klip'i yayinlayabilirmiyim Böyle birsey yapabiliyormuyuz. Yardimci olurmusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmRe_

Arkadaslar;

Ben alanima bilgisayarimda kayitli bulunan klip'i yayinlayabilirmiyim Böyle birsey yapabiliyormuyuz. Yardimci olurmusunuz

Yukarıda yazdığım msn alanına Windows Media Player ekleme konusunu oku
  • 4) MSN ALANINIZDA MÜZİK DİNLETTİRMEK YADA VİDEO SEYRETTİRMEK İSTER MİSİNİZ?

MSN Alanınıza (MSN Spaces), aşağıda sıralanan adımları takip ederek küçük boyutlu bir Windows Media Player koyarak istediğiniz videoları görüntüleyebilir veya şarkıları dinletebilirsiniz.

a) Öncelikle alanınıza girdikten sonra sayfanızı düzenleyebildiğiniz ana sayfanın adresinin (linkinin) yanına &powertoy=musicvideo kodunu yazın ve ardından Enter tuşuna basın.
    b) Sayfa yenilendikten sonra sayfanın sağ tarafında bulunan,"Customize" tuşuna tıklayın.
    c) Bu aşamadan sonra sayfanın sol tarafında bulunan "Modüles" butonuna tıklayın ve açılacak olan pencereden "Power Toy: Windows Media Player" yazısının yanında bulunan "Add" yazısına tıklayın.
    d) Bu aşamadan sonra sayfanın sağ tarafında bulunan "Save" butonuna tıklarsanız oluşturmuş olduğunuz Windows Media Player’ın ayar penceresiyle karşılaşacaksınız.
    e) Bu aşamada ise URL yazan kısma aşağıda belirtilmiş uzantılardan birine sahip görüntülemek istediğiniz video veya dinletmek istediğiniz parçanın linkini yazın ve ardından "Save" tuşuna basın.

***Önemli Not:Windows Media Player’ın desteklediği uzantılar şu şekilde; wav, avi, wma, wmv, mpg, mpeg, mp3
    bu uzantılardan başka uzantı desteklemez.

not:daha fazla bilgi içinhttp://spaces.msn.com/members/ygt alanına bakabilirsiniz

*** İNTERNETTE MP3 UZANTILI ŞARKI BULMANIN YOLLARI***

Metod 1 :
    aşağıdaki karakter dizilerinden işinize geleni google arama boşluğuna yapıştırın.
    "parent directory " /appz/ -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums
    "parent directory " DVDRip -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums
    "parent directory "Xvid -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums
    "parent directory " Gamez -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums
    "parent directory " MP3 -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums
    "parent directory " Sarkici adi ya da album ismi -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums
    değişen kısım sadece /appz/ DVDRip Xvid Gamez MP3 vs. kısmı orayı aradığınız şeye göre değiştirebilirsiniz.

Metod 2 :
    bir de aşağıdaki şekilde deneyin ...
    ?intitle:index.of? mp3
    bunu şarkıcı veya albüm adını ekleyerekde yapabilirsiniz
    mesela : ?intitle:index.of? mp3 teoman

Metod 3 :
    aşağıdaki diziyi google arama çubuğuna yazın ...
    inurl:microsoft filetype:iso
    burada microsoft yerine adobe vs. firmaları veya iso yerine exe , zip gibi uzantıları yazabilirsiniz ...

*** Eğer bu metodlarla aradığınız şarkının direkt linkini internette bulamazsanız: --->

www.uploadhut.com

Yukarıdaki siteye upload edip oradan link alabilirsiniz

arkadaşklar ben siteye upload yaptım linki de aldımmy spaceste windows media player url kısmına kopyalıyorum save diyorum aynısı tekrar açılıyo nasıl tüzelticem acaba.

This feature is to be used for authorized content only. Please respect the creative efforts and intellectual property of others, and do not link to unauthorized materials. Linking to unauthorized material is a violation of the Spaces Code of Conduct and Terms of Use bu yazıyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

quote:

Orjinalden alıntı: .ıI LC Iı.

Erman hocam ellerıne saglık bılgıler harıka. Özelliklede HTML kodlarını kullanmayı hemen uyguluycam tekrardan Teşekkürler

NOT : Alan adeslerını yazında ınceleyelım hanı bırnbırımıze ornek oluruz en azından tabı paylasmak ısteyenler olursa mahsuru yoksa yanı

İmzam kural dışıymış

Tabi isteyen yazsın. Karşılaştırmış oluruz

buyurun arkadaslar inceleyin;

http://spaces.msn.com/members/r7bertpires/

• quote:

arkadaşklar ben siteye upload yaptım linki de aldımmy spaceste windows media player url kısmına kopyalıyorum save diyorum aynısı tekrar açılıyo nasıl tüzelticem acaba.

uzantısı .mp3 yada .wav falan olmalı, yani media playerın desteklediği dosyalar olmak zorunda... rapidshare upload ederek yapılmıyo...
  • saolasınız yaptım teşekkürler...
  • sağol
  • Msn alanı ile ilgili farklı şeyler bilen arkadaşlar burada bizimle paylaşırlarsa sevinirim
  • ellerıne saglık cok guzel olmuss
  • teşekkürler serhan hocam
  • Yeni şeyler ekledim. İlk mesajı kontrol ediniz
  • güzel paylaşımi tebrikler,eline sağlık
  • Bir kaç kişiden başka alan adreslerini yazan olmamış bence paylaşalım.Bir çok şeyi burdan öğrendim.Benimkihttp://spaces.msn.com/members/sueldem/
  • paylasima bak tesekkurler bi kopya arsive alabiliriz dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sueldem

Bir kaç kişiden başka alan adreslerini yazan olmamış bence paylaşalım.Bir çok şeyi burdan öğrendim.Benimkihttp://spaces.msn.com/members/sueldem/

sueldem alanın güzel tebrikler. sayfanın altında kullanılmayayan listeler var galiba onları da kaldırırsan daha güzel olabilir. Anket eklemişsin bir de o konuda da alıntı yaptım senden. Böyle yeni şeyler bilen arkadaşlar paylaşırlarsa bizimle çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.