Şimdi Ara

MSN AÇILMIYOR (DOPİNG ADSL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gündür başıma gelen olaya inanamazsınız. Ben Doping Adsl kullanıcısıyım. Dün sabah pcyi açtım ama internete bir türlü bağlanamadım girmiyordu. Dns girmiştim sanırım o gitmiş. Neyse otomatik dns ayarladım. Hiç girmiyodu. Çalışan bi dns denedim MSN Açılmıyodu. 2 kez format attım. 2 kez de modemi fabrika ayarlarına getirdim değişen bişe yok. Şu an msne giremiyorum. Bi hata kodu veriyor onu çözünce diğer hata koduna geliyor. Ne yapmam gerektiği hakkında bilgim yok. Müşteri hizmetlerini dünden beri 5 defa aradım. Her seferinde bizde sorun kaynaklanmıyor falan diyodu. 5.aramamda Dopingin altyapı çalışması yaptığını ve bu akşam itibariyle düzeleceğini söyledi. Gece 00.38 oldu halen değişen bir şey yok şaşırdım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum. Msn hatasında sorun gider deyince genelde anahtar bağlantı noktalarında sorun olduğu yazıyor. Bilgisayarımda şu an siteler yavaş açılıyor ama Microsoft, Hotmail siteleri imkansız açılmıyor. Hata kodu80072efd. Teşekkürler

• bide şunu dene

Başlat >> Çalıştır>>

regsvr32 softpub.dll Wintrust.dll Initpki.dll Rsaenh.dll Mssip32.dll Cryptdlg.dll

yazıp tamam diyoruz.
  • pcnin tarihi düzgün mü?
  • Ah Kardeşim Hiç Sorma Bende Doping ADSL Kullanıcısıyım ve Bazı Sitelere Giriyor Bazılarına Giremiyor ve Bazılarınada Zar Zor Giriyorum Msn ' e ise Bugün 1 Kere Girdim Çıktım ve Birdahada Giremedim Sorun Gider Deyince Sende Olduğu Gibi Anahtar Bağlantı Noktaları Sorun Çıkartıyor Müşteri Hizmetlerini Aramıştım Fakat Bir Sorun Olmadığını Söylediler Format Atmak , DNS Değiştirmek Gibi Yollara Başvurdum Fakat Sonuç Değişmedi Galiba Yapacak Tek Şey Beklemek ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazcan -- 9 Eylül 2010; 2:30:48 >
  • arkadaşlar dediklerinizin hepsini yaptım günLerce yapıyorum bunları zaten... müşteri hizmetlerini 8 defa aradım daha yeni sorun oldugunu söylediler marmara geneli bi sorunmuş 1.5-2 saate hallolacakmış inş teşekkürler
  • Arkadaşlar bende halen(mesajı attığım zaman diliminde) devam ediyor problem sizlerde çözüldümü ?
  • Bios ayarları ile Windows un saat ve tarih ayarları eşit olması gerekmekte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlerli212

arkadaşlar dediklerinizin hepsini yaptım günLerce yapıyorum bunları zaten... müşteri hizmetlerini 8 defa aradım daha yeni sorun oldugunu söylediler marmara geneli bi sorunmuş 1.5-2 saate hallolacakmış inş teşekkürler

maalesef bu hafta düzelirse iyi,doping tam doping yaptı 1 belkide 1.5 haftadır düzelme filan yok, yani bu kadar beceriksiz bi iss görmedim,körle yatan şaşı kalkar misali hepsi birbirine üstünlük sağlıyor ama kötü yönden,paramızla rezil oluyoruz

• modemin MTU ayarına bak eğer 1500 yaptıysan msn açamazsın onu 1492 olarak düzelt.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.