Şimdi Ara

MSN 7.0 da mesajlar gelmiyor ve gitmiyor :( ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Messenger 7.0 la ilgili bi sorunum var arkadaşlar.Bilgisayarımda windows messenger ve MSN7.0 yüklü.windows messenger ı sorunsuz bi şekilde kullanabildiğim halde MSN 7.0 dA yolladığım mesajlar gitmiyor (ve gelmiyorda).işyerindeki arkadaşları listemde online/offline olarak görebiliyorum ve onlarda beni görebiliyorlar ancak iş msjlaşmaya gelince tık yok.dışardakilere de yollayamıyorum ve ileti de alamıyorum.bu yuzden mecburen windows messenger kullanmak zorunda kalıyorum.bu sorunu nasıl çözebileceğim konusunda yardımcı olacak arkadaşlar varsa büyük sevaba girerler valla :)

• hiç görmeyip ilk defa duyduğum bi sorun. problem büyük ihtimalle senin windows ayarları/bağlantı/vb falan değil. eğer öyle olsa windows messengedanda atamazdın sorunun büyük bi ihtimalle msn'de o yüzden msni kaldırıp tekrar yüklemeyi dene. gene aynı sorun çıkarsa google'da aramayı dene belki aynı tecrübeyi yaşamış arkadaşlar vardır ve cevabını bulanlar vardır. olmadı bilmiyorum başka ne yapılabilir
  • ilginç silip tekara yukle
  • arkadaşlar silip tekrar yüklemeyi denedim ama olmuyor :( bu sorunu daha önce yaşayıp bi çözüm getirebilmiş arkadaş varmı acaba diye forum forum dolaşıyorum ama bulamadım henüz herkes ilk kez duydugunu söylüyor :(
  • bir program yardimi ile birisi senin msn adresini bocklamis yada öyle birsey yapmis olabilir boyle birseyler yapan bir program vardi ama hatirlayamiyorum adini tam olarak..kullanilmaz hale getiriyordu tam olarak..

ama birde msn 7.0 i kullanamiyorsun ama alt surumlerini kullanabildigi yazinca bu ihtimal gidiyor tabii.. baska birsey olmali..

http://www.inndir.com/program.php?id=2302 bunu kullanabilrsin hepsi bir arada Msn , Icq , Yahoo , Aim-Aol ve IRC deniyebilrsin..

birde mutlaka iyi bir virus taramasından gecir...

birde aklıma geldi kullandigin antivirus programini bilmiyorum ama msn olayını bloclamis olabilrsin..

• virüs olduğu kesinde adaware da falan tarattınmı pc ni?
  • Çok enteresan başka bir version yükle bakalım aynı sorun devam edecek mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullandığın Messenger Programını Silip Teqrar Yükle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.