arkdaşlar başlıkta yer alan işlemler görev yöneticsinde bulunan işlemlerden 3 tanesi.bunlar ne işe yarıyor bilen warmı acaba.zararlı birşeymi.
şimdiden teşekkür ederim.
msiexec.exe :Windows installer dosyası wdfmgr.exe :Media player kullanıyor wscntfy.exe :Servispack güvenlik merkezi dosyası
Zararlı bir durum yok.
ama 3ünüde işlem sonlandır yapınca hiçbir zararı yok . (?) ben wdfmgr ve wscntfy tamamen kaldırmak istiyorum nasıl yaparım?
Microsoft Web Expressions kurarken ortaya çıktı ve Frevall onun şüpeli oldugunu söyleyip engelledi izin vermesin istedim ama kurulum boyunca her dosyaya izin vermesi ni onaylamak zorunda kaldım trojan gibi davranıyormuş dediğine göre Şu; "Action: Modify autorun entries - 10 x Action: Install something invisibly - 9 x Action: Inject code to other applications - 8 x Action: Trojan downloader activity - 3 x Action: Spyware like activity - 3 x Action: Install services and drivers - 2 x Action: Change the browser settings - 2 x" eylemleri yapıyormuş! kuruluma biyerden sonrada engel oldu! herne halt sa iyi bişey degil galiba!
Status: UnknownCompany: Microsoft WindowsStart:December 7, 2009End:March 7, 2011Serial: 6115230F00000000000AAuthority: Microsoft Windows Verification PCA Reported Behavior
Action: Modify autorun entries - 10 x Action: Install something invisibly - 9 x Action: Inject code to other applications - 8 x Action: Trojan downloader activity - 3 x Action: Spyware like activity - 3 x Action: Install services and drivers - 2 x Action: Change the browser settings - 2 x