Şimdi Ara

MsıAfterBufer yapilan ayarlari sifirlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir sorum olucakti..Msiafter ile oc yapmaya çaliştim birşeyler yaptim pek fark olmadigni gorunuce sifirlamak istiyorum orda reset tuşu var onu kullanarak yapilan oc geri alabiliyormuyuz ve
    Bir sorum daha olucakti
    O program ile yapilan oc lar pc ye format atsam da kaliyormu gidiyormu?

• Programla yapılanlar kalıcı olmuyor. Format atarsan gider. Diğer taraftan "default" ayarını seçip "save" yaparsan gene eski haline döndürmüş olursun. Ekran kartına yapılan o.c bazen çok getiri sağlamıyor, o yüzden yeterli görüyorsan kartı zorlama. Normal ayarlarında kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

programdaki reset tuşunu kullanarak zaten normal haline alırsın,ekstra denetim masasından afterburner i kaldırabilirsin ama format aşırı olur :)

hayir zaten format aticaktim bir soram dedim atinca hepsi gidiyor yani ürünü kutudan aldigim gibi stok halde kullaniyor olucagim dogrumudur=?

Orijinalden alıntı: oskis

quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

programdaki reset tuşunu kullanarak zaten normal haline alırsın,ekstra denetim masasından afterburner i kaldırabilirsin ama format aşırı olur :)

hayir zaten format aticaktim bir soram dedim atinca hepsi gidiyor yani ürünü kutudan aldigim gibi stok halde kullaniyor olucagim dogrumudur=?

evet stok hale gelir, formatta windows üzerinden yaptığın tüm overclock değerleri iptal olur
    11 yıl önce açıldı
    sifirlama
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.