Şimdi Ara

MSI Z87-GD65 GAMING mi MSI Z87-G45 GAMING mi Asrock Z87 EXTREME4 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI Z87-GD65 GAMING mı yoksa MSI Z87-G45 GAMING INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKARTAsrock Z87 EXTREME4 ANAKART mı ? NEDENLERİYLE.

(Asrock Z87 EXTREME4 ANAKART ı ADANAda satan biyer varmıdr ?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanTosbaga -- 29 Eylül 2013; 15:53:06 >

• ???
  • Tabiikide MSI Z87-G45 GAMING INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
  • quadrorex kullanıcısına yanıt
    MSI Z87-GD65 GAMING ? gd65 daha iyi deilmi
  • fiyata bakacak olursanız g45 hakkını veriyor ancak gd65 te vermiyor gibi değil g45 ucuz fakat iyi
  • Z87-G45 F/P ürünüdür. Ama parasal sıkıntı yoksa GD65 alınır tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeAdShOcK -- 29 Eylül 2013; 20:00:56 >
  • Yüksek overclock falan yapilmayacaksa ve 6 sata portu yetiyorsa G45 iyidir ama yok ben islemciyi sinirina kadar zorlarim ve o seklide kullanirim dersen GD65 almak daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı karmaşayı ben de yaşıyorum. 10TL farkla Asrock z87 extreme4 almak daha iyi olabilir gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-x-treme kullanıcısına yanıt
    Asrock z87 extreme4 de vatanda bulunmuyor. internettende almak istemiyorum.
  • Eksenbilgisayar'da 400,20TL fiyatı var. Vatan'dan da kat kat iyilerdir :)

• ben de aynı ikilemde kaldım ancak g45deki killer internet ve o.c. yapımının daha rahat olması sebebiyle g45 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: elessar26

ben de aynı ikilemde kaldım ancak g45deki killer internet ve o.c. yapımının daha rahat olması sebebiyle g45 aldım

Killer internetin ne gibi bir faydasını gördünüz? Ben de online fps oynarım. Gerçekten işe yarıyorsa msi tercih edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-x-treme

quote:

Orijinalden alıntı: elessar26

ben de aynı ikilemde kaldım ancak g45deki killer internet ve o.c. yapımının daha rahat olması sebebiyle g45 aldım

Killer internetin ne gibi bir faydasını gördünüz? Ben de online fps oynarım. Gerçekten işe yarıyorsa msi tercih edeceğim.

daha tüm parçalar gelmedi, ben de merak ediyorum, forumda alanlardan bir daha ses çıkmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.