Şimdi Ara

Msi z77a g45 anakartta ekran kartı slotu sorun???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistem alındı.Tavsiyelerinizede uyarak şu şekilde aldım.
    anakart: z77a g45
    ekran kartı: asus gtx560ti top
    işlemci: i5 2500k
    ram:corsair 4 gb 1600 mhz 1.5v şu an için yeterli 8 gb ram gereksiz benim için
    Tavsiye veren herkese teşekkürler
    Sistemi kurdum.
    Anakartta Ekran kartı spotlarının üstteki spotu çalışmıyor arkadaşlar.2 defa çıkartıp taktım fakat çalıştıramadım.Fanları filan dönüyor fakat ekran kartını görmüyor pc.
    Acaba driverları filan tekrar kurmam mı gerekiyor slot değiştirdikten sonra?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 1 Mayıs 2012; 23:20:24 >

• ekran kartı zotac alma tf yada dcu al

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-engtx560tidcii1d5-gtx560-ti-directcu-ii-gddr5-1gb-256bit-nvidia-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52294

Bu ekran kartını tercih edebilirim...Anakart konusunda kafam karışık

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-z68a-g43-%28g3%29-z68a-g43-%28g3%29-intel-z68%28b3%29-soket-1155-ddr3-2133mhz%28oc%29-dvi-sata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=56677

bu anakart yeterli mi?Aşırı oc denemesi yapmayacağım. 4 ghz ye filan çıkartır bırakırım.

sen 25 daha ver de

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-engtx560tidciitop-gtx560-ti-directcu-ii-top-gddr5-1gb-256bit-nvida-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52295

bunu Al kardeş. kafan Rahat eder

Bellek Hızı: 4000MHz / Çekirdek Hızı: 830MHz
    Bellek Hızı 4200MHz / Çekirdek Hızı: 900MHz

25 lira için bence değer.

Board konusunda malesef yardımcı olamayacagım benimde kafam karısık . msı ın bir ton board onermşilerdi bana da Post um silinmiş ordan bakcaktım :((

onun dısında aercool kac wpower dusunuyorsun. Nerden temin ediceksin vatanda yok da

saygılar

• teknodan alıcam onu.biraz pahallı ama 750w 80plus olanından alcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

teknodan alıcam onu.biraz pahallı ama 750w 80plus olanından alcam

fiyat ne kadar ? bende düşünüyorum da iyi bişey

anakart kounsunda da

"""""""""""""""""""""""

Mobil oldugu icin uzun uzadiya yazamicam ama z77 lere bakmak anakart konusunda daha iyi olabilir bu noktadan sonra eger RoG serisi bir anakart almayacaksan. MSI fiyatlari uygun Z77lerde.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z77a-gd55-z77a-gd55-intel--z77-soket-1155-ddr3-2667mhz(oc)-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59266
    """""""""

z77 tavsiye ediyorlar kardeş .

• ben de z77 dicektim aynı sistemi ben de alıyorum 1 haftaya kadar z77 önerdiler bana da. ben de onu söyliyim dedim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI z77a GD55 RAM SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z77 G45 alınabilir güzel anakarttır, anakartı çok kurcalayan biri değilseniz g43 te işinizi rahat görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Z77 G45 alınabilir güzel anakarttır, anakartı çok kurcalayan biri değilseniz g43 te işinizi rahat görür.

hiç kurcalamam g43 de 2700k i7 yi 4.2 ye rahat cıkarabilirmiyim. onun dışında SLI kullanmıcam. sata 6 gbts ve sata 3 usb 2.0 desteklesin yeter
  • quote:

Z77 G45 alınabilir güzel anakarttır, anakartı çok kurcalayan biri değilseniz g43 te işinizi rahat görür.

teşekkürler hocam z68 g43de bırakıyorum o zaman tek yapacagım oc genie ıle 4ghz ye cıkarmak olacak
  • 2500K otomatik olarak 4.2Ghz e çıkıyor G45te kurcaladım biraz , ama sıcaklıklar boşta 50C+ oluyor , işlemci soğutucusu tavsiye ederim stok soğutucu bir yere kadar yetiyor.

G43 te de durum farklı olmayacaktır aynı özellikler ondada var zaten. 2 tane sata3 4tane sata2 var bence oda sıkıntılı bir durum değil , fiyatına göre gerçekten oldukça alınabilir bir anakart. İnventusta 255TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 31 Mart 2012; 10:32:45 >
  • o anakartı almamanı öneririm 2. pci-e slotu 4x hızında çalışıo crossfire veya sli yapamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingarthasilker

o anakartı almamanı öneririm 2. pci-e slotu 4x hızında çalışıo crossfire veya sli yapamazsın

Bilip bilmede yorum yapılmasını anlamıyorum. Hayatınızda böyle bir anakart kullandınız mı hiç ?
    16x-4x slotlarda cf yada sli denediniz de olmadı mı ?

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın , insanları yanlış yönlendirmeyin.
  • quote:

quote:

o anakartı almamanı öneririm 2. pci-e slotu 4x hızında çalışıo crossfire veya sli yapamazsın

Bilip bilmede yorum yapılmasını anlamıyorum. Hayatınızda böyle bir anakart kullandınız mı hiç ?
    16x-4x slotlarda cf yada sli denediniz de olmadı mı ?

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın , insanları yanlış yönlendirmeyin.

tmmda kardeşim 2. slot 4x hızında olunca ekran kartı 16x değiş 4x hızında çalışıo yani tam verim alamıyosun
  • quote:

2500K otomatik olarak 4.2Ghz e çıkıyor G45te kurcaladım biraz , ama sıcaklıklar boşta 50C+ oluyor , işlemci soğutucusu tavsiye ederim stok soğutucu bir yere kadar yetiyor.

G43 te de durum farklı olmayacaktır aynı özellikler ondada var zaten. 2 tane sata3 4tane sata2 var bence oda sıkıntılı bir durum değil , fiyatına göre gerçekten oldukça alınabilir bir anakart. İnventusta 255TL.

teşekkürler hocam z77 olanı mı 68 olanı mı alayım 68 almayı duşünüyorum

• quote:

Karşde Board u yine yanlıs göstermişssin z68 board alma z77 al diyoruz biz :D

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z77a-g45-z77a-g45-intel-z77-soket-1155-ddr3-2667mhz(oc)-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59265

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z77a-g43-z77a-g43-intel-z77-soket-1155-ddr3-2667mhz(oc)-dvi&hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59357

Olcak. 2 sinden biri olmalı tercihin.

g43 de de g45 den eksi olarak 2 usb 3.0 ı eksik . sata 6 gbts si 2 adet eksik. ve 2 inci PCI slotu 4x de çalışıyor

yani çift ekran kartı bağlayacağım diyorsan SLI - crossfire için g43 tam verim vermez diyoruz biz xD

ha ben çift ekran kartı takmıcam diyorsan Kullanırsın

z77 board ivy bridge destekli ve 2667 Mhz destekli. Z68 ler eski nesil kaldı artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bektafig -- 31 Mart 2012; 10:46:48 >

• quote:

teşekkürler hocam z77 olanı mı 68 olanı mı alayım 68 almayı duşünüyorum

Benim z77 g45 i deneme fırsatım oldu her bakımdan yeterli ve güzel anakart , aradaki farklara bakınca ve sizin beklentilerinize , z77 g43 te sizin beklentileri rahat karşılar diye düşünüyorum.
  • 16x-4x
    8x-8x incelemesi.

G43 te cf/sli yapılmaz diye bir durum yok gayet yapılabilir %5kayıp ile.
    (Bu uygulamadan uygulamaya artıp azalabilir)

http://forum.donanimhaber.com/m_48602775/tm.htm
  • hayalimdeki sistemi yazayım bende vatanda var mıdır size uyar mı bilmem :) msi p67 gd65 - i5 2500k - 8 gb 1600 mhz cl7 ram - asus veya msi 6950 2 gb - bir de işlemci soğutucu :)
  • quote:

16x-4x
    8x-8x incelemesi.

G43 te cf/sli yapılmaz diye bir durum yok gayet yapılabilir %5kayıp ile.
    (Bu uygulamadan uygulamaya artıp azalabilir)

http://forum.donanimhaber.com/m_48602775/tm.htm

teşekkürlr hocam cok yardımcı oldu.
    şu anda vatana gidiyorum tavsiye veren herkese çok teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.