Şimdi Ara

MSI X570S ACE Max XMP PROFİLİ ÇALIŞMIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • söylediklerini yaptım prime95 testi yaptım ve hwinfo ile kontrol ettim hata çıkmadı ancak sanırım USB ler kapanıp açılıyor bu test sırasında çünkü hem yeni donanım algılandı sesi çıkıyor hemde sıvı soğutucunun ışıkları kapanıp açılıyor.

MSI X570S ACE Max XMP PROFİLİ ÇALIŞMIYOR
  • Prime95 testi aşağıdaki gibi. Hwinfo yine uyarı vermedi. Ancak USB'ler kesiliyor yine sıvı soğutmanın ışıkları kapanıp açılıyor.

• Peki 4x8gb yerine 2x16 gb ram olsaydı 4800mhz seviyelerini görebilir miydik?

• MSI X570S ACE Max XMP PROFİLİ ÇALIŞMIYOR
  • 4000mhz testi bu şekilde. Daha başka yapacak bir işimiz var mı ram ile alakalı? İşlemciye de bir el atalım madem :)

• Bu anakart çok yeni, BIOS update bu işi çözerdi ama öyle bir şey yok.

RAMler iyiymiş, normalde XMP ile çalışması lazım. Bende 4 tane 16 GB Gskill Trident 3600 mhz var, Gaming edge x570 ile 2.5 yıldır XMP ile çalışıyor. Şuana kadar hiç bir sorun çıkmadı.

• Oc li ve oc siz test sonuçlarını aşağıda paylaştım. Sıcaklık 79 dereceyi geçmiyor. Aslında daha düşük de kalır ama soğutucu yeniden başlatıyor kendini anlamadım bir türlü.

oc siz

oc li

• Şimdi bir oyun bencmark ı yaptım normalde 4850mhz tek tük görüyordu şimdi %80 oranında 4950mhz de çalışmakta. Sıcaklıkta değişiklik yok 55 derece. Daha yüksek hızlara ulaşmak mümkün mü? Örnek 5100mhz gibi

• Bu son verdiğin ayarlar stabil olarak çalışmıyor. Windows başlamıyor yada mavi ekran veriyor. Bosst clock ovveride ayarını tekrar auto yaptım.

• 100 ve 200 yaptığım zaman çalışmıyor maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.