Şimdi Ara

MSI WIND HepsiBurada'da 700lira..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.300
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bekleyenlere duyurulur..
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=108495&productid=bd72759

• Fiyat normal. Ancak ilk H.B.'nin getirmesi bakımından sıcak fırsat sayılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

Fiyat normal. Ancak ilk H.B.'nin getirmesi bakımından sıcak fırsat sayılabilir.

Satışa ilk Media Markt'larda 799-899 liradan girdi .
  • Şu an için fiyat kesinlikle en ucuz çünkü sadece medaimarkt getirdi oda Ankarada 899'a İstanbulda 799'a peşin olarak sattı. Bu ürünün e-bay fiyatları bile bu civarlarda..
  • Media Markt sitesi veya teli varmı getirtebilirmiyiz ?
  • Media Markt Beylikdüzü
    Güzelyurt Mah. Kurtuluş Cad. Yakuplu Büyükçekmece 34524 İstanbul

Çalışma Saatleri:
    Pazartesi-Pazar: 10:00 - 22:00
    Tel: (212) 866 74 00

Benim bildiğim kadarıyla satışlar mağazadan..
    Ben olsam 5 gün daha bekler hem ucuz hemde gerekirse taksitli alırdım...
  • fiyat iyiymiş özelikleride idare eder işletim sistemi linux bi ayar yaparsak vista yapariz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu anda UMPC sınıfında en alınası cihaz budur arkadaşlar. Atom işlemci yeterli performans veriyor ve düşük güç tüketiyor.
  • Bugün masaüstü modelini montajladım ve test ettim performans normal derecede ortalama fiyat 75-80$+kdv fifa 2008i oynatıyor hafif duraksamalar ile... Isınma yok ufak bir fan var oda zaten Chipsete eklenmiş.

Sadece merak ettiğim bu notebookun 700 lira neresi ettiği... Herşey onboard nerdeyse...

Merak edenlere resim ekleyebilirim... Masaüstü için

Amaç anladığım kadarıyla okul, banka vs gibi servara bağlı pclerin sadece işlerini görmeleri.
  • HepsiBurada'ya mesaj gönderdim, 2 gündür cevap bekliyorum.

Çünkü yabancı forumlarda Linux olan modelin (MSI U100X) bluetooth özelliğinin olmadığı ve onboard ramin 512 MB olduğu yazıyor, eğer böyle olursa 770 YTL verip Windows XP olan versiyonu (MSI U100) almak daha mantıklı.

Sipariş vericem ama cevap gelmediği için vermiyorum.. Tam Eee PC alacakken Wind rüzgar gibi geldi :)

Tam benlik bir cihaz!
  • quote:

Orjinalden alıntı: EagLeEyes

Bugün masaüstü modelini montajladım ve test ettim performans normal derecede ortalama fiyat 75-80$+kdv fifa 2008i oynatıyor hafif duraksamalar ile... Isınma yok ufak bir fan var oda zaten Chipsete eklenmiş.

Sadece merak ettiğim bu notebookun 700 lira neresi ettiği... Herşey onboard nerdeyse...

Amaç anladığım kadarıyla okul, banka vs gibi servara bağlı pclerin sadece işlerini görmeleri.

resimleri inceleme gibi eklerseniz iyi olabilir zira benim gibi merak edenler için gayet güzel olur
  • Asus EEpc lerden daha iyimiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk18

quote:

Orjinalden alıntı: EagLeEyes

Bugün masaüstü modelini montajladım ve test ettim performans normal derecede ortalama fiyat 75-80$+kdv fifa 2008i oynatıyor hafif duraksamalar ile... Isınma yok ufak bir fan var oda zaten Chipsete eklenmiş.

resimleri inceleme gibi eklerseniz iyi olabilir zira benim gibi merak edenler için gayet güzel olur

Okey yarına ekleyim iş yerimden...

• caspe minibook msi windin aynısı sanırım, ayrıca hddsi 160 gb. fiyatıda daha ucuz..

bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=108495&productId=bd72766
  • hb.com geçen yıl beni ön sipariş verdikten sonra 2 ay beklettikleri PR200 Crystal'deki gibi bekletmesin de

Bu arada Mediamarkt'ta sadece siyah olanı var galiba, tam girişte sergiliyorlardı. Siyahı bence hiç güzel değil. Gerçekten çok ufak birşey ama. 12 inç PR200 bile gözüme büyük göründü onu gördükten sonra. Ama o kadar küçük bir ekranda web sayfalarındaki yazıları okumak zor olabilir, denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 13 Ağustos 2008; 21:57:42 >
  • Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Casper ile MSI'nin kasaları birebir aynı. Yani ikisinden biri üretmiş, öteki üstüne markasını basmış. MSI daha büyük bir firma olduğu için sanırım MSI üretmiştirve Casper kendi markasını basmıştır. HB'deki iki ürünün de resimlerine bakın, kasa tasarımı, hava delikler, USB giriş yerleri vs. vs. herşeyleri aynı! Kasanın birebir aynı olması haricinde, ürünlerin donanım özellikleri de harddisk boyutu hariç birebir aynı. Casper'da 160gb hdd olduğuna göre MSI değil de Casper almak daha mantıklı tabii ki!
    quote:

Orjinalden alıntı: dvorjak

caspe minibook msi windin aynısı sanırım, ayrıca hddsi 160 gb. fiyatıda daha ucuz..

bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=108495&productId=bd72766

• Casper'in fiyatı da 700 YTL. Tek fark olan 80 ile 160 GB HDD arasında perakendede 15 YTL gibi bir fiyat farkı var. Bence beyaz MSI'ı almak daha mantıklı. Sonuçta bu tür bir cihaza yazılım doldurmak asıl amaç değil. Ayrıca Casper'in servisini bilmem ama MSI servisi birebir değişim dahil, iyi hizmet veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 13 Ağustos 2008; 23:09:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

Casper'in fiyatı da 700 YTL. Tek fark olan 80 ile 160 GB HDD arasında perakendede 15 YTL gibi bir fiyat farkı var. Bence beyaz MSI'ı almak daha mantıklı. Sonuçta bu tür bir cihaza yazılım doldurmak asıl amaç değil. Ayrıca Casper'in servisini bilmem ama MSI servisi birebir değişim dahil, iyi hizmet veriyor.

Ayrıca Casper'da orijinal XP var. MSI'ın XP'li modeli daha pahalı.
  • MSI wind ile Aspire one ı kıyaslayabilecek arkadaş varmı. Aspire one 20 güne gelecekmiş. BEklemeye değecek bir artısı varmı Wind e göre?
  • Casper'a MSI üretmiştir. Bende mesela Datron MS1221 var. MSI kasa. Altında yazıyor zaten. MSI PR200 ile aynı. Sürücüleri PR200'den güncelliyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.