Şimdi Ara

MSI vs DELL vs LENOVO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Selamlar bu üç bilgisayar arasında kaldım yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?

Hem oyun hem iş hemde parça kaliteli olmasını istiyorum. Bu paraları verip servise bilgisayar yollamak istemiyorum açıkcası..

Msi 'ın cezbeden yanı işlemci biraz i7 ye göre oyunlarda düşük performans olsada soğuk çalışma konusunda avantajlı ama performans konusunda ileri vadede üzer mi emin olamıyorum.

Dell' in fiyatları daha cazip Lenovo Msı'ya göre ama eskiden kaliteli bir markada olsa G315 serisinde ısınma kasanın çok kalitesiz plastik olması gibi yorumlar okudum.. Bir yıl sonra bir ekran menteşesi gibi parçalar ile uğraşmak istemiyorum..

Lenovo 144Hz Ekran olması cazip geliyor ancak ürün hakkk da bilgim yok doğru düzgün yorumda bulamadım içime sinecek şekilde

Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim bunların dışında da 9. Nesil i7 en az 4 GB ekran kartı olan laptop önerilerine açığım fiyat olarak on bin liranın üzerine çıkmayı düşünmüyorum.
    İyi forumlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İşlemci bazında 10. nesil i7-10750H, listedeki 3 modelin işlemcilerinden çok daha peformanslıdır.

• dnzflc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    14 yıl önce açıldı
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    Acer mi Lenovo mu ?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.