Şimdi Ara

MSİ VS ASUS VS GİGABYTE VS ZOTAC!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GTX 770 almaya karar verdim tam f/p.Ancak bir sorun var ki hangisi.Asus GTX 770 DC2 O.C mi,Gigabyte Windforce 3x GTX 770 mi,MSİ GTX 770 Lightning mi yoksa Zotac GTX 770 (AMP! değil) mi?Ben Gigabyte'tan yanayım ama diğerleri de çok iyi soğutma ve performans açısından hangisi daha avantajlıdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İntel Core İ5 4690//Corsair Vengeance 4*2:8 GB Low Profile 1600 MHZ RAM//Evga GTX760 SC 2GB//Kingston Hperx 3K SSD//Seagate 1 TB Barracuda//Xıgamtek Assasin Black Edition 700W//Gigabyte H97M-DH3//32" Samsung Smart Led TV 1080P//Samsung Curved CF390//LG G2//Nokia Lumia 925//Samsung Galaxy S6 32GB//Sony Xperia X//Iphone 8 64 GB//Fenerbahçe
  • Ben de onu düşünüyordum ama Asus ocli olduğu için bir perf. kaygısı düştü içime
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.