Şimdi Ara

MSI VR600 BU NOTEBOOK ALINIRMI? SADECE 1000YTL YE.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2306
    LİNKTEKİ ÜRÜN, KULLANANLAR VE BU İŞTEN ANLIYANLARDAN YARDIM.
    NE İÇİNMİ KULLANICAM, OYUN, İNTERNET, WORD, EXCELL, "AUTOCAD"...
    BİRDE BU SİTE GÜVENLİMİ? ALIŞVERİŞ YAPAN VARMI?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayme -- 16 Temmuz 2007; 13:21:22 >



  • oyunda kasar autocad de daha fazla kasar heralde (aslında kasar masar ama yaparsın) diğer işler için iyi gibi, nova hakkında bir bilgim yok, ama alışveriş için kredi kartının arkalı önlü fotokopisini filan istiyor bu yüzden pek hoşlanmadım
  • oyun oynamiyacaksan alınabilir
  • M670 modeline tercih et onda ekran kartı var
    almak istiyorsanda git magazadan al
    illa internet ortamından alacak değilsin ki...
  • Bende bu aletten var öncelikle daha önce bir msi m 510c kullanıcısı olduğumdan msi laptobu tercih ederken karasızlık yaşamadım. fakat bu model m 510 c modeli kadar kaliteli bir kasaya sahip olmadığını ve aynı zamanda daha çok ısındığını da belirtebilirim.Eğer ekran kartı size sorun oluşturmazsa fiyatına göre mükemmel bi laptop diyebilirim.wiireless geyet iyi şekiyor zaten dual anten var. ralink çipli bir kart iyi çalışıyor.Ekran gayet parlak ve güzel.Nümerik tuşlar harika kullanm kolaylşıyr. Ayrıca linux ile gelmesi de ayr bir avanta yani benim için.
    not:Pardus tüm donanımı tanıdı ve gayet uyumlu çalışıyor.
  • fiyatına gore güzel ama çok fazla sorun yasayan arkadas var.. biraz daha incele derim ben
  • merhabalar,

    bende yaklaşık 2 haftalık Vr600 kullanıcısıyımö. ilk izlenimlerim gerçekten iyi diyebilirim. ben üzerine 170 ytl verip 2GB ram ile beraber aldım. sizde tahmin edersiniz ki bu sistemi inanılmaz hızlandırdı.

    iyi yanlarını saymama gerek yok yukarıda arkadaşlar zaten saymışlar.

    kötü yanları ise,

    1. özellikle yüksek grafik işlem gerektiren işlemlerde gerçekten çok ısınıyor ve kalvyeden bu ısıyı baya hissediyorsunuz.

    2. bu ısınma anında dolayısıyla fan yüksek devirde dönmeye başlıyor. bu yüzden ses artıyor.

    3. üst kapağını kapattıktan sonra üzerine biraz baskı uygulanınca esniyor insanda biraz korku uyandırıyor açıkcası.

    4. nümerik tuş takımı olayı güzel ama bu kavyenin bazı tuşlarının küçük yapılmasına neden olmuş bu da ilk kullanımda size zorluk yaşatabilir.


    bunun dışında eğer bir puanlama verilebilirse 100 üzerinden 80 veririm, eğer fiyat / performans bakımından düşünürsek alınabilecek en iyi bilgisayar.




  • quote:

    üst kapağını kapattıktan sonra üzerine biraz baskı uygulanınca esniyor insanda biraz korku uyandırıyor açıkcası.

    bu dediğin her notebookta olmazmı ? sonuçta lcd monitörün üzerine bastırıyorsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kültigin -- 3 Ağustos 2007; 4:02:35 >
  • açıkcası yok fazla notbook deneyimim yok. o yüzden bana sanki biraz esniyor gibi geldi. tabi bu anormal derecede değil. belki olması gereken kadardır ama bana sanki biraz fazla gibi geldi.
  • 150 ytl fazla ver msı s420 al derim
  • arkadaşım ben 3 aydır vr600 kullanıyom galiba burda anlatılanlardan başka model kullanıyom. 1. numerik tuş olayı süper normal bilgisayar kullanıp notebooka geçenlerin yaşadığı rakam yazma sorunu yaşamıyon ve ben photshop kullandığım için bana yararı çok. 2. ısınma denmiş ben hayret ettim benimkinde ısınma denilen şey yok 4-5. saatlerde bilgisayarın altı ısınıyor az o kadar yani abimin dell bilgisayarını gördükten sonra ısınma konusunda vr600 süper (not ben oyun oynamıyom belki oda bir faktdördür bilemem photshop kullanıyom ama) ekran kartı belki biraz sorun hız iyi ama ram taktır daha manyak oluyor. ekran süper. sesler iyi. bastırınca esniyor demiş arkadaş o sorun değil merak etme. ve kapağın üstündeki msi logosu açılınca yanıyor buda süper oluyor gece yani bence kaçırma al süper bilgisayar
  • 2 gün önce exa bilgisayarın kadıköy mağazasından msi vr600+1gb ocz 667 mhz ram+hp taşıma çantası+a4 makaralı optik notebook mause=1100 ytl ye aldım ilk gün elimde uygun tornavida olmadığı için alttaki kapağı açamadım, ramı takmadan kullandım. autocadi ilk açarken biraz kasıyordu ancak ertesi gün 1gb ramı takınca baya hızlandı makina. tuş takımının nümerik olması gayet güzel benim ilk laptobum tuşlara alışmakta bi problem yaşamadım. ısınma problemi yok. dün sabah 9 dan gece 12 ye kadar alet açıktı ve herhangibir probemle karşılaşmadım. performansı fiyatına göre çok iyi aynı özellikteki başka markalardan 300-400 ytl daha ucuz.
  • Isınma problemi var demiyorum ama benim daha önce kullandığım MSI M510C model laptopta hiç yoktu öleki 48 saat açık kaldığında bile klavyede en ufak bir ısınma sezmemiştim bunda 3 -4 saat sonrasında klavyede bir kısımda ısınma sezebiliyorum belkide yaz aylarında olmamızdandır
  • merhaba arkadaşlar...bende 3 aydır msi vr600 kullannıyorum...vista kasıyordu biraz o yüzden xp kurdum.. ama word dr yazı içinde num lock açık iken yön tuşları ile gezinirken araya 2 4 6 ve 8 rakamlarını yazıyor kendi kendine...sizce neden yapar bunu çözemedim ben...yardımlarınızı bekliyorum...
  • merhaba research,

    bazen word de yazı yazarken touchpad e yanlışlıkla dokunulabiliyor bu da hatalara sebep oluyor yazma esnasında. seninkisi pek ona benzemiyor ama istesen bunu kapatarak dene yazılarını yazmayı.


    kapatmak için sol altta bulunan mavi Fn tuşu ile beraber yukarıdaki sayılardan gerekli tuşa basman yeterli.
  • bende vr600 aldım çok iyi dedği gibi yazarken touchpad a dokununca imlec kayıyo kısa süreli panik yaşasamda güzel alet. bence abilerini sooluyor şarzı 2:50 ile 2:30 arasında gidiyor
  • Bende vr600 aldım.Gerçekten fiyatına göre güzel bir dizüstü.Ben masaüstü olarak kullanıyorum.Yalnız işlemcisi biraz ısınıyor gibi everest ile ölçüyorum 50-60 arası geziniyor pek iş yapmadığım halde.Birde sabit disk satamı yoksa ide'mi onu anlamadım.Transcend marka diye bir rem kullanılmış ben yanına kingston 667 aldım 1 gb dual olarak kullanıyorum ama pekte performans hissedmedim.Birde bellek hızı everestte 533 olarak gözüküyor normalde 667 olması gerekmezmi???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.