Şimdi Ara

##MSI VR330X Notebook İncelemesi## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
31.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sempron 3600+'larda L2 bellek 256KB, 3500+'larda ise 512KB L2 bellek var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: illker84

şu an diğer vr330 başlığını okuyoum sanırım oradan devam ediliyor 3600+ daha iyiymiş performans olarak

ben de öyle tahmin etmiştim. peki bu çift çekirdekli amd işlemcilerden bulabilirsek taksak çalıştırır mı acaba bilen var mıdır? aslında kendi sitesinde zaten sempron'u bi modele uyumlu olarak belirtmemiş hep amd x2 vermiş ama buna özel bi durum uygulamışlardır belki diye de düşünüyorum. gerçi notebook şilemcisi de -hele amd- bulmak imkansız denilebilir ama belki yakında yaygınlaşır bunlar da masaüsütüler gibi olbilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TonyM

quote:

Orjinalden alıntı: illker84

şu an diğer vr330 başlığını okuyoum sanırım oradan devam ediliyor 3600+ daha iyiymiş performans olarak

ben de öyle tahmin etmiştim. peki bu çift çekirdekli amd işlemcilerden bulabilirsek taksak çalıştırır mı acaba bilen var mıdır? aslında kendi sitesinde zaten sempron'u bi modele uyumlu olarak belirtmemiş hep amd x2 vermiş ama buna özel bi durum uygulamışlardır belki diye de düşünüyorum. gerçi notebook şilemcisi de -hele amd- bulmak imkansız denilebilir ama belki yakında yaygınlaşır bunlar da masaüsütüler gibi olbilir.

teknik bir fark yok s1 soket destekli tüm işlemcileri vr330 a takabiliriz

• x2 işlemciler takılabilir fakat notebook garanti dışı kalır ayrıca şuan almaya değecek işlemciler ebayda bile 150doların üzerinde. şimdilik aşırı bi masraaf ve değecek bişey değil.
  • haklısınız da nebiliyim şeytan dürtüp duruyo işte. hem böylece playa farklı bi boyut kazandırmış olurduk o cezbediyo insanı biraz da. zaten çevremdeki arkadaşların gözü kendi 1000-1500 ytl'lik bilgisayarlarından daha çok benimkinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutimuti

x2 işlemciler takılabilir fakat notebook garanti dışı kalır ayrıca şuan almaya değecek işlemciler ebayda bile 150doların üzerinde. şimdilik aşırı bi masraaf ve değecek bişey değil.

5-6 ay içinde ucuzlar da bulabilirsek ben değiştiricem şahsen
  • bu alete ilerde bi x2 işlemci tabi 7-8 ay sonra bi 7200rpm hdd fiyatları düşünce şu an da 2gb ram takviyesi tamamdır başka bi upgrade olayına gerek yok aksesuar alınabilir...

bu arada şu an vr330x teki işlemci nin tdp değeri 25W ve S1 soket x2 ler ise tdp 35 W ve yine S1 soket yani işlemci olur takılır ancak daha fazla ısınır... zaten şu anki soğutna gayet yeterli x2 takınca biraz ısınacak ve daha fazla şarj yiyecektir ama bu ısınma ve şarj yeme işi çok da abartılmamalı çünkü alet zaten x2 işlemciyle çalışacak şekilde dizayn edilmiş ve üretilmiş (acs=advanced cooling system sayesinde ) çok büyük sorun olacağını sanmıyorum...

• "2 aydır kullanıyorum,üzerine çay dökmeme rağmen hiç bir sorun olmadı,taş gibi bir makine.Performansı çok iyi."

hepsişorada daki bi kulanıcı yorumu böyle bişey başına gelen var mı yoksa bu kullanıcı sıkmış mı biraz ya da bu aletlerin klavyeleri böyle şeylere karşı dayanıklı mı üretiliyor üzerine dökülen çay nereye gidiyor ??? ve sayın cem yılmaz neden mizah??? :P
  • pcm cia slotu yok çalıştırmaz. o alet tv kartıysa sky star2 usb gibi bi şey almak lazım. oda 200-240 arası hatırladığım kadarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustik61

pcm cia slotu yok çalıştırmaz. o alet tv kartıysa sky star2 usb gibi bi şey almak lazım. oda 200-240 arası hatırladığım kadarıyla

express card/54 slotu var ve bu slota uygun üretilmiş tv kartları da var illa usb alıcaz diye bişe yok ayrıca avermedia nın hybrid bir modeli var usb 150 YTL dediğim kart tipinde olanlar da o civarda ama bulmak zor şu an yeni bi teknoloji olduğu için
  • VR320 de kart okuyucu varmış galiba bu doğru mu? birde vr320 ile vr330 arasında performans farkı çokmudur?
  • arkadaşlar aranızda vr 330 işlemcisini yükselten var mı?
  • arkadaşlar, ben 430 kullanıyorum ve AGP çıkışından TV ye bağlantı kurmak için AGP (yandaki mavi renkli 15 pinli) - RGB (3 kablolu red green blue) bağlantı kablosu ile televizyona bağlamak için uğraştım ama maalesef başarılı olamadım. sonra internette araştırdım ve VİDEO DÖNÜŞTÜRÜCÜ bir alet buldum ama çok pahalı (90 tl dan fazla) ve araştırmama devam ettim ve VGA-S VİDEO çıkışlı kablo dönüştürücü buldum faiyatı da uygun (15-20 tl) ama deneme fırsatı bulamadığım için işe yarar mı bilmiyorum çünkü bizim burada bu kablodan bulamadım. deneyen varsa yardımcı olablir mi?
    kolay gelsin.
  • 1.bir gb kingston ram taktım,kendi ellerimle şu anda garanti dışımıyım?
    2.içindeki suse linux deneme 60 günlük demo mudur? cd nin üstünde öyle yazıyordu..
    3.bu linux u kullanamadım çünki admin şifresini bilmiyordum bi dünya şifre denedim olmayınca xp ye yatay dönüş yaptık.
    4.taktığım 1 gb kingston ram'in hızını 533 diye söylediler tekmar'da ben de533 lük aldım.Ama başkasından duydum 677 lik mi ne takmış uyumluda çalışıyormuş.Olur mu böyle şeyler?
    5.Ahh bir de kamerası olacaktı!
  • ben vidyoları göremiyorum açılmıyorlar ???
  • selam arkadaşlar vr330x aldım fakat açma kapama düğmesine basınca görüntü vermiyor bi kaç sefer denedikden sonra görüntü veriyor sizce bu laptob problemlimi
  • ün mavibilgisayar'in kampanyasindan aldim bende, açınca görüntü gelmeme problemini ben de yaşıyorum
    hatta iki adet var elimde ikisinde de ayni problem...

ekran kartinin driverlerini da update ettim ama sonuc ayni
    ucuz etin yahnisi sendromu mu acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: onrakmn

ün mavibilgisayar'in kampanyasindan aldim bende, açınca görüntü gelmeme problemini ben de yaşıyorum
    hatta iki adet var elimde ikisinde de ayni problem...

ekran kartinin driverlerini da update ettim ama sonuc ayni
    ucuz etin yahnisi sendromu mu acaba??

gecen hafta sonu maviden kampanyalı 579 a satılan tum vr330 lar sorunlu herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gawain1985 -- 23 Mart 2008; 22:52:48 >
  • Ürünü bimtese gönderdim ramini değiştirmişler sorunum çözüldü bilginiz olsun...
  • Arkadaşlar "Ekran kartını kaza ile kapattıysanız" demişsiniz, nereden kapatılıyor, bios dan mı eğer bios da öyle menü varsa bu adamlar hangi mantıkla o menüyü koymuşlar.. Teşekkürler..]
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.