Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Forumdan sirbeyin nikli arkadaş mevcut kullandığım Aorus Master 3080ti kartımı satın almak istedi ve onun istediği şekilde dolaptan ilan açtım ve kartı satın aldı. Gel gelelim sonrasında kargoyu v.s. bahane ederek, başka kart bulduğunu söyledi ve vazgeçti. Ben de kartı sattığım ve kartsız kalmak istemediğim için yakın arkadaşımdan Msi ventus 3x oc rtx 3070 model kartı satın alıp bilgisayarıma taktım, kargoyu çift kutuyla tam 1 saatte hazırladım. Şahıs vazgeçince arkadaşım kartı geri verebilirsin dedi ama bende "söz senet" olduğundan kartı satın aldım. Bunları yazdım çünkü kartı aldığım fiyattan satacağım, kesinlikle kâr v.s. bir amacım yok. Durduk yere mağdur oldum ama bu sayede bir arkadaşımız içi hiç açılmamış, faturalı, kutu ve aksesuarları eksiksiz, buz gibi 66 dereceyi geçmeyen tertemiz bir kart satın alabilecek. Kart vatan faturalı ve fatura fotolarda mevcut. Garanti sorgulatmadım ama 3 seneyse halen garantisi devam ediyor, 2 sene ise garantisi bitmiştir. İlana 7800 yazdım ama 7750TL ye vereceğim kartı. Sembolik te olsa pazarlık sünnet olduğundan. Herkese iyi forumlar... kart belalı sanırım |
Yok kart belalı değil aksine çok güzel kart. Zaten çocukların bilgisayara takmıştım ancak AMD sistem olduğu ve monitör de freesych premium destekli olduğu için amd kart aldım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Belalı falan değil, kötücül yorumlarınızı kendizine saklayın ve lütfen ilanı kirletmeyin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 21 Haziran 2023; 23:13:4 > |