Şimdi Ara

MSI Ventus 3080 OC edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İtopya’dan aldım denedim ama açıkçası ısınamadığım için satıyorum.. fiyat olarak 8950tl düşündüm.

Fatura tarihi: 03.10.2020

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airbusplt -- 8 Ekim 2020; 13:5:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satıldı..

• MSI Ventus 3080 OC edition

Tebrikler bozuk kartı itelemişsiniz birine, alan kişiye geçmiş olsun.
  • herrfatih kullanıcısına yanıt
    Buyur gari burdan yok, keşke ısınamadığım için değilde çöküp durduğu için satıyorum deseymiş. Yazık olmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlarda ayrı kafa, alırlar kusurlu malı iade etmek yerine sıfırından pahalı satarlar. Eskiden kutusu açılmış karta uygun rakam yazılırdı şimdilerde sıfırından pahalı maşallah. Boşuna dememişler 2.ele paranız yetmiyorsa sıfır alın diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komiks -- 8 Ekim 2020; 16:55:46 >
  • Bu şekilde sorunlu bir kartı satmanız etik değil kaldı ki iade süreniz varmış rahatlıkla iade edebilirdiniz.
  • Özellikle son günlerde böyle yeni üyeliklerin türemesi forum açısından oldukça olumsuz durumları beraberinde getiriyor. Bir şekilde önüne geçilmesi elzem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI RTX 3080 Ti Ventus 3x
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dürüstlük zor meslek
  • @Supervisor_

Arkadaşa bir adet ban rica etsek. Dolandırıcılık bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

Özellikle son günlerde böyle yeni üyeliklerin türemesi forum açısından oldukça olumsuz durumları beraberinde getiriyor. Bir şekilde önüne geçilmesi elzem.
    Referans sistemi getirsinler en güzeli yeterince üye var zaten 12 yaşında bebe dolu forum.
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Olay tam olarak nedir hocam anlayamadım? Dün arkadaşa yardımcı olmak bile istemiştim yaşadığı sorunla ilgili ama..
  • HWS kullanıcısına yanıt
    Sorun sürekli çöküyor diye konu açtığı kartı içim ısınmadı diye bunu belirtmeden satması.
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam ayıplı bir malın şayet varsa bir sorunu kesinlikle ilanda belirtilmesi gerek haklısınız alan kişi ne yapacak şimdi orası meçhul.
  • Çıkıpta " ben alan kişiye kusurlu olduğunu söyledim de sattım " demez umarım. 🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlar yüzünden forumun düzeni değişti bana göre mesaj sayısı veya üyelik durumu veya başka bir çözüm bulunmalı ikinci elde satış yapması için ayrıca 3080 ve 3090 ekran kartlarının ilk serileri %80 civarı sorunlu yabancı forumlarda yazıyor dikkatli alın oyunlarda çökme grafiklerde bozulmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellarto1919 -- 8 Ekim 2020; 17:38:9 >
  • Bilerek sattıysa şerefsiz ama belki arkadaşın sistemle uyumsuzdır,çökme meydana gelmiştir.over clock yapınca çöküyormuş bu krt.

• phantom_coal kullanıcısına yanıt
    yine de ben öyle olduğunu düşünüyorum demesi lazım satarken.
  • Arkadaşlar atıp tutmuşsunuz.. Çökme sebebinin ekran kartından olmadığı yapılan testlerden anlaşıldı herhalde Allah korkumuz var böyle bir şeyi iade etmr şansımız varken gidip satmak gibi bir aptsllık yapmayız.. Alan arkadaşım şuan sorunsuz bir şekilde de oynuyor. Tüm 3d mark testlerini kartta gerçekleştirdik ve herhangi bir çökme sorun ile karşılaşmadık. Alan arkadaşımda herşeyden haberdar o yüzden test konusunda da üzerine düştük özellikle. He diyelim arızalandı garantisi var iade hakkımız var gelipte burda atıp tutmayın arkadaşlar. Sizin bilgisayarınız da hiç çökmüyor anlaşılan kusursuz bilgisayarlara sahipsiniz..

• HWS kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin sayenizde dediğiniz tüm testleri yaptık, hiç birinde çökmedi.. Arkadaşın bilgisayarında sorunsuz çökmesiz şuan gayet stabil çalışıyor. 3d Mark test sonuçlarını da kayıt altına aldım... soğuma konusuna da gelince bu konularda biraz takıntılıyım TUF istiyordum farklılık olsun diye aldım forumda sağ olsunlar yaptıkları yorumlarla karttan soğuttular. Arkadaşların bilgisayarları hiç çökmediği için demedikleri kalmamış yok arızalı kart yok ayıplı mal yok şöyle yok böyle.. Bende salağım orada durumumu yazıyorum burada da arızalı kartı satıyorum.. neyse ki alan arkadaşım herşeyi birlikte yaptık teslerinde montajını da içim rahat..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.