Şimdi Ara

MSI RX 5700 XT GAMING X YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar. 2 Haziranda Vatandan 4084 TL ye Msi Rx 5700 XT Gaming X aldım (internet sitesinden alınma geçmişi vs var, anlatıp sıkmayacağım kimseyi) Sisteme takıp bir kaç oyun oynadım ama hani birşeyi yoktur lakin memnun kalmazsınız ve bunu açıklamada güçlük çekersiniz ya, o duruma geldim ve iade edip Nvidia almak istedim. İade etmeye gittim elemanlara düzgünce anlattım, kesinlikle olmaz diyip üzerinden attı. Bende müdürle görüşmek istedim o da aynı şeyi söyledi ben ısrarla bakın 2. el olarak sattırmayın bunu bana lütfen demem rağmen olumsuz yanıtladılar,canım sıkıldı haliyle. Şimdi sistemde takılı tabi ve benim gözüm Gigabyte RTX 2070S windforce ta. Gelelim sizden istediğim yardıma, sizce bu kartı satıp üzerine ekleyip 2070S mi alayım? Yoksa bu kartla devam mı etmeliyim? Lütfen görüşlerinizi esirgemeyiniz, zira herkesin fikri benim için önemli. Herkese iyi forumlar...

• Paran çoksa istediğini yap, sorunu olmadığı halde memnun kalınmıyorsa sokağa atacak paran var demektir.
  • Ben Nitro+ Serisini kullanmaktayım memnun olmadığınız kısım nedir öğrenebilirmiyim ? Ayrıca Hiç bir kuruluş sattığı ürün ayıplı, arızalı değilse geri almaz üzerindeki etiket söküldüğü taktirde 2. el değeri görür hiç takıp kullanmış olmasanız dahi. Mağduriyetinize çok üzüldüm açıkçası benim size tavsiyem şuan ürünü kullanın RTX 3090 kartlarının çıkışını bekleyin çünkü 2. el piyasası leş durumda ekran kartlarında satmaya çalışsanız ölücülerle mücadele etmekten bıkar yada zararına satarsınız almaya çalışsanız istediğiniz fiyata indirmeyen 100 TLnin lafını yapan satıcılarla uğraşıp kartın sizden başkasına satılışına şahit olursunuz moraliniz bozulur. Fiyatlar dengelenene kadar kullanın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon10Rhyme -- 12 Haziran 2020; 14:14:51 >
  • Her hafta trendyolda 3500tl ye inen kartida 4 084e almak ne biliyim ayri bi seviye internetten alsaydin 14 gun icinde geri iade ederdin sorgusuz sualsiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Paran çoksa istediğini yap, sorunu olmadığı halde memnun kalınmıyorsa sokağa atacak paran var demektir.
    Görüşünü belirttiğin için çok teşekkür ederim hocam, lakin tam tersi sokağa para atmak istemediğim için buradan yazıp görüş almak istedim. Sonuçta burada donanımdan anlayan çok insan var ve kar gütmeden sizin gibi düşüncesini söylüyor. Aslında şöyle diyeyim kasa uyan kapağı kapalı olduğunda 85 derece falan gördüm canım sıkıldı kasa yetersiz geldi dedim ardından kasa kapağını açtım, maksimum 78 derece falan gördü dedim tamam düzeldi ama watmann hatası uyarısı verdi radeon. Bu arada kart daha 1 haftalıkken bunlar başıma geldi. Haliyle canım çok sıkıldı. Evet watmann yazılımsal bir problem ve lanet olsun ki oyunların bir çoğu nvidia destekliyor sanırım. Benim danışacak kimsem olmayınca forumdaşlara sormamda fayda vardır dedim. Görüşleriniz için çok teşekkür ederim.

• Leon10Rhyme kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim tavsiyeniz için, yukarıda yazdığım şeyler başıma geldi işte biraz midem bulandı. Bu kadar para verip heyecanını yaşayamamak biraz canımı da sıktı. Ama 2. el konusunda çok haklısınız sanırım bu kartı kullanmaya devam edeceğim, yazılım vs düzeltirler inşallah. Zahmet edip tavsiye yazdığız için çok teşekkür ederim.
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Üstadım şimdi trendyol vs hepsini zaten araştırdım inanın bulamadım. İncehesap gaming gecesi düzenliyordu 3 hafta boyunca istediğimi alamadım! Sepete ekliyorum ödemeye geçiyorum stok bitmiş oluyordu. O anda 4084 TL bir tek vatan da uygundu bende beklemekten sıkılmıştım aldım haliyle. Şuanda da çok değişen birşey yok gibi rakamlara bakıyorum da. Görüşlerinizi yazdığınız için çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Poseidon33 kullanıcısına yanıt
    Msi rx 5700 xt gaming x series kartı aldım öncelikle kasan geniş mi içi ve kasa nın ön tarafın da en az 2 adet fan mutlaka ama mutlaka olmak zorun da fan olmadan ki farkı anlatamam 1080p ultrada kart 60 2k ultrada 73 4k da 80 derece görüyorum senin kasan da bariz şekil de sorun var ben kartın soğutma sistemine hayran kaldım okadar kaslı soğutma sistemi varki anlatamam nasıl sorun yaşıyorsun hayretler içersindeyim ve üzüldüm açıkcası 3060 tl almıştım çok pahalıya almışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deswaaa -- 12 Haziran 2020; 20:30:2 >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt
    2 fan var kocaman bir kasa ama sanırım 2 fandan fazlasını istiyor sanırım bende şimdilik yan kapağı açtım. Yahu bir tek ben mi pahalı aldım? ne zamandır bu kartın fiyatı 4 bin civarlarında. Neyse olan olmuş hocam :)
  • Size şunu söylemek isterim 4 yıl boyunca Asus Strix R9 390 X ekran kartı kullandım kart her oyunda 90-95 derecede çalışıyordu kasamın kapağı açık olmasına rağmen. En ufak bir çökme mavi ekran, yeşil ekran almadım bu kartta, bu hafta sonuda kartı eski sistem ile satacağım. ekran kartlarında ısı değerlerini çok kafaya takmayın donanımdan anlamayan 3,5 veletin velvelesinden başka birşey değil. Siz işlemci sıcaklıklarınız oyunlarda 75 üstü değerlere geçmemesine dikkat edin. Eğer benim FPS sorunum var diyorsanız araştırır bir çözüm buluruz FPSden şikayetiniz varsa hangi oyunlarda ne değerlerde oynuyorsunuz oturup bunu konuşalım. Kartı pahalıya almışsınız evet sağlık olsun diyip geçin üzüldüğünüze değmez açıkçası şu dakikadan sonra. RTX 2060 ile aynı kalitede kart almışsınız şu fiyata bu yönden bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon10Rhyme -- 13 Haziran 2020; 0:33:45 >
    Benim kasam kapalı kullanıyorum o hal de bile 70 derece görmüyorum oyunlar da msi dragon center yükleyip ayarlar dan ekran kartın msi twin frozr açın tam olarak sistemi yazarmısın bi bakalım

Hocam ısınmasının bir onemi yok 100 dereceye cikmadigi surece ayrica 4 bin tl 2 fanliya vermeniz uzdu dun incehesap 3 fanlisini 2900 e verdi stokda hemen bitmedi 1 saat falan kaldi stok

• Leon10Rhyme kullanıcısına yanıt
    Açıkçası Assassin's Creed Odyssey ten şikayetçiyim ama artık oyundan diyor geçiyorum. Diğer oyunlara daha geçmedim ama bugün Forza Horizon 4 ü denedim Tv den 4 K açtım herşeyi full yaptım inanılmaz bir görüntü vardı :) Red Dead Redemption 2 yi uzun süreli kullanımda çok merak ediyorum açıkçası. Desteğinizden çok teşekkür ederim inanın içim rahat değildi çok saolun.
    Aa ben dragon center i yeni öğrendim twin frozen ı oradan açmak gerekiyor demek ki 😂 çok saolun şimdi yüklüyeyip deneyeyim.
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    Ya vallahi inanın sepete ekledim kart giriyordum kabul etmedi sonra diğer hafta siteye girilmedi hem ben hem İstanbuda ki kuzenimlr denedik. Sonra da inanın şevkim kırıldı incehesap a karşı. Sağlık olsun rakam pahalı ama o dönemde iyi olarak ucuz bu vardı. Sağlık olsun bakalım üstad.
    AC odyseey bende za zor bitirdim optimasyon özürlüsü ubisoft oyunlarına para vermem aklım başıma geldi dragon center ekran kartının led kapatıp aça bilirsin tüm led kontrol edebilirsin istediğin gibi yardımcı olabildiysem ne mutlu iyi günler

• 5700xt ile 2070s arasında ne kadar performans farkı var ki? soğutmada veya seste sıkıntı yaratmıyorsa değiştirmek anlamsız olacaktır. bir de elindeki monitör freesync ise 2070s alman daha da esprisini yitirecektir.
  • shruikan kullanıcısına yanıt
    Maksimum 9 FPS fark ediyor bilginize. Oyundan oyuna değişiyor ayrıca çoğu oyundada 9 fps farkla amd kartlar tokatlıyor 2060'ı. 9 FPS fark ve RTX teknolojisi çabası, neden derseniz RTX teknolojisi yanlızca 2080de çok iyi çalışıyor bunun sebebi kartın gücü 2080'de RTX açarak 80-90 FPS'lerde oyunu rahatlıkla oynarken 2060'lı kartlarda 120 fps aldığın oyunda RTX açınca 30-60 arası fps alıyorsunuz sırf oyunda ışıklandırma daha iyi olsun diye küfür etmenin başka bir şekli 2060'da RTX açmak. Kart çok iyi bir kart ona sözüm yok ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon10Rhyme -- 13 Haziran 2020; 16:38:10 >
    Dediğiniz yerden açtım twin frozr dı sanırım çok dikkat etmedim. 70 dereceye bile gelmedi çok ilginç 😊 Soğutma işini çözdük şükür ama işte optimizasyon sorunu var ki bugün canımı çok sıktı. 2 kez pc dondu yeşil ekran geldi. Ubisoft beni deli ediyor yemin ederim. MSI RX 5700 XT GAMING X YARDIM LÜTFEN
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.