Şimdi Ara

Msi rtx 2080 super gaming x trio, rx 6700 xt, rtx 3060TI hangisini tercih etmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni ekran kartı alacağım bu üçü arasında kaldım dlss olduğu için rtxler daha önde benim için ama tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Dlss için 3060ti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dlss gibi teknolojiler önemli ise kullanım da , işlemci ve psu da yeterli ise 3060 ti tercih edilebilir aralarında.

Kendim amd rx 6000 serisin den kart kullanıyorum ama sizde kullanım da dlss ön planda ise başlıktaki rx 6700xt olmaz zaten. 3060 ti yi tercih edin.

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

r5 5600x cpu , 650w psu var fazlasıyla yeterli diye düşünüyorum

• huNter- H kullanıcısına yanıt

İşlemci güzel psu da iyi marka ve modelse sorun yok. Ben marka ve modeli görmedimden söylüyorum. Her 650 watt aynı kalite de değil çünkü. Ortalama bir modelse işinizi görür 650 lik.

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

xigmatek vatandan almıştım 2-3 sene önce

• 3070 ventus modeli hakkındaki görüşleriniz nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

3070 iyi bir çipset ama ventus serisi msi da alt seridir. Yine tabiki iş görür özellikle 3 fanlı modelleri.

Fakat niyeyse msi ın bu ventus serileri genelde 18 k fiyatların da geziyor yani gereksiz yere pahalı. Daha uygun a 3070 çipsetler marka modeller var piyasada. Palitte iyi olan bir soğutmalı modeli 12 k ya satılıyor.

Biraz araştırma yapın isterseniz nette. 18.5 k lar msi ventus 3070 serilerine verilmez boşuna. Lafım msi ya değil msi iyi marka , alt model olan 3070 i ventus u pahalıya satılması piyasaya göre .

Buraya link bıraktım fiyatlara sizde bakın.

O psu kaliteli bir marka değil modelleri iyi değil genel de, 3070 gibi bir kart takılacaksa daha iyi marka ve model olmalı, gerekirse öneri yapılır.

akakce.com
    Palit RTX 3070 GamingPro V1 LHR 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-palit-rtx-3070-gamingpro-v1-lhr-256-bit-gddr6-8-gb-fiyati,1377521442.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 30 Ağustos 2022; 13:7:19 >

• Bellek kullanımı artınca kartın ısı artmaya başaldı. Warhammer Total war da çok abriz görüyorum 60 fps kilidinde campign haritasıdna 6-7 gb kulalnımda kart 79 derecelrdeyken,savaş rts kısmında 4 gb düşen bellek kulanımında kart 65 dereceye düşüyor. Performanslı kart alıcaksını sıcak ayz aylarında kartla çok ısınıyor. 3-5 fps farkına bakmayın soutucu olarak iyi olanı alın kartınız uzun ömürlü olur. Bu seviyediki kartlarda 2 fanlı model düşünmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 29 Ağustos 2022; 16:49:50 >

Xigmatek ise lestir. Muhtemelen onuda degistirmek zorundasiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 30 Ağustos 2022; 7:39:23 >
  • dün ben yazdım sildim kardeşimde vardı 2017'de vatan'dan aldı 2 3 sene diyorsan muhtemelen ondan var sende de ama yaramaz 1060'la hasbel kader kullanıyordu 3070'e falan yetmez.git kampanyalardan core reactor thoughpower msi bişiler al kafan ağrımasın diye ama artık milletin yoğurduna da ekşi denmiyor vazgeçtim atmadım.

• Asus tuf 3070 gaming oc aldım

kapanma sorunu falan yaşamadığım sürece psu değiştirmeyi düşümüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.