Şimdi Ara

msi recovery sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar msi cx640 marka bilgisayarım var geçende format atmıştım recovery denilen şeyden hiç haberim yok formattan sonra baktım ki (masaüstünde bilgisayara sağ tıklayıp özellikler dediğimizde hemen sağda ürünün markası çıkıyordu) bu logo artık çıkmıyor. Diğer bir sorunda Msi nin live update adında sürücü güncelllemelerini otomatik bulan bir programı var programı yüklediğimde bu ürünü yalnızca msi modellerinde kullanabilirsiniz gibi bir uyarı veriyor şimdi ben bu recovery bölümünü nasıl geri getirebilirim veya nereden indirebilirim birde diğer sorun hakkında yardımcı olursanız teşekkür etmeyi borç bilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fazli.acar

Merhaba arkadaşlar msi cx640 marka bilgisayarım var geçende format atmıştım recovery denilen şeyden hiç haberim yok formattan sonra baktım ki (masaüstünde bilgisayara sağ tıklayıp özellikler dediğimizde hemen sağda ürünün markası çıkıyordu) bu logo artık çıkmıyor. Diğer bir sorunda Msi nin live update adında sürücü güncelllemelerini otomatik bulan bir programı var programı yüklediğimde bu ürünü yalnızca msi modellerinde kullanabilirsiniz gibi bir uyarı veriyor şimdi ben bu recovery bölümünü nasıl geri getirebilirim veya nereden indirebilirim birde diğer sorun hakkında yardımcı olursanız teşekkür etmeyi borç bilirim.

Bilgisayarım sağ klik yönet disk yönetiminde bu bölüm görünüyor mu? (Recovery bölümü)

Eğer görünüyorsa recovery yapmaya çalışın

Eğer format sırasında uçurduysanız hiç bakmayın.

Live update sadece üzerinde gelen işletim sistemi ile çalışır (mesela home premium?).

Recovery ile format yapmazsanız çalışmayabilir de.

Recovery bölümü duruyorsa ve recovery tuşu ile gerekli ara yüz gelmiyorsa yazın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 15 Kasım 2011; 21:32:29 >

• Ben uçurdum o bölümü. Şu anda home premium yüklü. Yardımların için teşekkür ederim
  • Bende de bir sıkıntı var acaba bilginiz varmı? pc kilitlendi yeniden baslatamadım düğmeden kapattım ve kendinden geçti. Suan 35 dakikada falan acılıyor hiç bir işlem yapamıyorum. 3 ay once garantıden geldi üzerinde firma kurulumu Home premium var. İçinde cok onemli bilgilerim var sistemi kurtarmam yada yedeklemem lazım. Recovery atamıyorum nasıl atıcam bilmiyorum. Time stamp ı da kullanamıyorum masa ustune sag tıkladığımda 10 dakıka sonra tepki veriyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Gigabyte BIOS Güncelleme Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.