Şimdi Ara

MSİ R9 290 GAMİNG ! ÖZEL SOĞUTMA! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

780 daha mı iyi ?

tabıkı kat kat daha iyi.

Hahahah kat kat mı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

780 daha mı iyi ?

tabıkı kat kat daha iyi.

''Kat kat'' daha mı iyi?

http://www.anandtech.com/bench/product/1068?vs=1036

Salvatore'nin Nvidia fanı olduğunu bilmiyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• malicalik13 kullanıcısına yanıt
    7950 kullandığı zamanlarda da AMD fanıydı.Bırakalım da insanları yanlış mı yönlendirsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

7950 kullandığı zamanlarda da AMD fanıydı.Bırakalım da insanları yanlış mı yönlendirsin?

Aynen öyle GTX 780 in sözü bile edilmez R9 290 Tri Xin yanında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI Gaming 4G R9 290 Unboxing and overview

MSI R9 290 Gaming Edition Overview

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 11 Mart 2014; 6:47:19 >

• quote:

kimseyi zorlayan yok. isteyen gtx 780 alır, parası çıkışmayanda gider r9 290 alır. bu kadar basit.
    ama gerçekler ortada.

bende r9 290 alabilirim belki.
    kim bilir.

mantle olayı bana göre sönük bir balondan ibaret.
    daha amd kart kullanıcıları yaşayıp görücekler.
    ben fan boy man filanda değilim.
    sadece gerçekleri yazıyorum.

Hocam yalnız Powercolor'un yeni çıkardığı PCS+ 290 max 68 dereceye çıkıyor. Herhangi bir GTX 780 modeli en fazla ne kadar çıkıyor en düşük olarak PCS+ ile kıyaslandığında bir bilginiz var mı? Yani daha iyi soğutması gerek mantıken.
  • TurkishDrifter kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar direk kafaniza gore benchmark koymayin, cogu site tarafli koyuyor.

Dunyadaki ekran karti performans sirasi 780 TI > 290x > 780 > 290 dir. 290x, 780 den biraz daha hizlidir kaldi ki 780 TI 'a çok yaklaşamadı.

Gelelim asıl soruya, 290 dan biraz fazla performans icin 200-300 TL para verilir mi? keyif meselesi. Ben 780 kullanirim, f/p isteyen 290 kullanir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

Dunyadaki ekran karti performans sirasi 780 TI > 290x > 780 > 290 dir. 290x, 780 den biraz daha hizlidir kaldi ki 780 TI 'a çok yaklaşamadı.

Gelelim asıl soruya, 290 dan biraz fazla performans icin 200-300 TL para verilir mi? keyif meselesi. Ben 780 kullanirim, f/p isteyen 290 kullanir.

780 > 290 ' dan daha iyi derken ? Referans tasarım için bile bu net birşey değil

Zira Tri x veya diğer OC 290'lar , 780 den daha fazla performans veriyor.Mantle'ıda sayarsak , ben 100 200 tl için 780 almam demek saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

Arkadasim ben 290 780den iyi veya esitler demedim fark ettiysen cevap verdiğim arkadaş ''kat kat'' daha iyi demiş 7750 ile karşılaştırsaydık belki kat kat daha iyi olabilirdi.
  • bugün bir R9 290x crossfire review gördüm , 5700 bilmem kaç çözünürlükte titan sli ve 780 sli baya geçmişti , hani içimden dedim ki bu kartı al crossfire kullan sonrasına bakma artık direct x yeni sürümü gelene kadar gözün arkada kalmaz
    ama işte hep bu piyasanın bir kazığı var bize aldırırlar sonrada çöp ederler onları :) , acaba yeni ne çıkar yakın zamanda 24" 3k yada 4k monitörler?çok yüksek vram isteyen oyunlar?yeni direct x sürümü?
    yinede 4gb 512bit ve şuan ki fiyat performansı ile R9 290 ve R9 290x güzel kartlar tarafsız bunu söylerim mühim olan bizlerin parasının ne kadar azının dışarı gittiği ve paramızın hakkı değil mi.
    bu arada R9 290 kartı R9 290x bios flash ile shaderlerinin açıldığını sanıyorum bir ara deneyeceğim
  • Concerve kullanıcısına yanıt
    Şanslıysan açılır. Ben denedim yemedi. Tekrar eski biosa döndüm.
  • nette açan görmüştüm adam gpu-z ss koymuştu dediğin gibi şans işi olabilir yada belli bir markanın ki olabilir
  • kartı aldım. benchmarklarda tri-x den geri kalıyor. ama oyun konusunda çooooookkk az denecek kadar önde tri-x ten. 1 frame falan. 78 derecelerde dolaşıyor. 1-2 derece daha sıcak ama daha az yer kaplıyor tri-xden. güzel, alınası bir kart ben beğendim.

ayrıca kart crysis 3 hariç 780i sürekli tokatlıyor. ama oda nvidia kartlarda çok iyi çallışan bir oyun. 780nin şu gün baktığında daha iyi olduğu söz konusu değil. ama ilerde driverlarla ne olur bilmem. 290dan destek kesilirse o zaman bir işe yaramaz. şans işi gibi. ama şuan görünene baktığında r9290 daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 11 Mart 2014; 21:11:45 >
  • hahayouaredead kullanıcısına yanıt
    oc modundamı kullanıyorsunuz? 78 dereceye ne kadar zamanda geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

kartı aldım. benchmarklarda tri-x den geri kalıyor. ama oyun konusunda çooooookkk az denecek kadar önde tri-x ten. 1 frame falan. 78 derecelerde dolaşıyor. 1-2 derece daha sıcak ama daha az yer kaplıyor tri-xden. güzel, alınası bir kart ben beğendim.

ayrıca kart crysis 3 hariç 780i sürekli tokatlıyor. ama oda nvidia kartlarda çok iyi çallışan bir oyun. 780nin şu gün baktığında daha iyi olduğu söz konusu değil. ama ilerde driverlarla ne olur bilmem. 290dan destek kesilirse o zaman bir işe yaramaz. şans işi gibi. ama şuan görünene baktığında r9290 daha iyi.

Hayırlı olsun, güle güle kullan.
    Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prototype1903

oc modundamı kullanıyorsunuz? 78 dereceye ne kadar zamanda geliyor?

hocam daha kartı yeni aldım, bilgisayarın başında zaman öldürdüğüm ilk günüm bu. daha pek ayrıntılı inceleme şansım olmadı. gaming appden o.c mode yapmadım. afterburnerdan coreclocku 1040 a memoryi 1350ye aldım. öyle çok hafif bi over clock yaptım. msi'ın applicationları çok farklı geldi. bayağıdır sistem yenilemeyince neyi nasıl kurcalasam diye şaşırdım. ama düzgün birkaç gün daha kullanınca, güncel 1-2 oyun ayarlayıp ufak bi inceleme yapabilirim.

@Sonicman @nmm1716

sağolun hocam.
    Peki saol kardeş hayırlı olsun kartın üzerinde tuş yok mu yani programları modları değiştirebiliyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prototype1903

Peki saol kardeş hayırlı olsun kartın üzerinde tuş yok mu yani programları modları değiştirebiliyorsun?

gd65 anakarttaki gibi bir o.c tuşundan bahsediyorsanız yok. o.c mod diyince gaming app var oradan oyun modu, o.c mod diye modları kullanabiliyorsunuz. o.c mod dediğinizde onu diyorsunuz zannettim.
    anladım saol swich button var sanmıştım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.