Şimdi Ara

MSI R7770 Power Edition 1GD5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 Ağustos ayında bornova vatan bilgisayardan aldım. Garantisi devam ediyor. Kutu içeriği eksiksiz ve sapasağlamdır.

FİYAT : 230

http://www.msi.com/product/vga/R7770-Power-Edition-1GD5.html

MSI R7770 Power Edition 1GD5 MSI R7770 Power Edition 1GD5 MSI R7770 Power Edition 1GD5 MSI R7770 Power Edition 1GD5 MSI R7770 Power Edition 1GD5 MSI R7770 Power Edition 1GD5 MSI R7770 Power Edition 1GD5
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JLAudio® -- 9 Haziran 2013; 20:28:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlk bakışta bu üçünden hangisini satıyor diyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venom[TR]

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627

bu ılandaki sıfıır urunun sizin ikinci el urununuzden tek farkı +4 tl daha pahalı olması

Arkadaşım msi'in sitesinin linkini verdim oradan teknik detaylardaki farka kendin bakabilirsin ben sadece şunu söyleyeyim sen eğer MSI ile Sapphire'in ekran kartlarını aynı tutuyorsan diyecek bişey yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: cybershock

İlk bakışta bu üçünden hangisini satıyor diyor insan

diğer arkadaş sapphire ile aynı tuttu kartı bak sen farkı hemen görmüşsün

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627

bu ılandaki sıfıır urunun sizin ikinci el urununuzden tek farkı +4 tl daha pahalı olması

Bu nasıl mantık hocam, ben de 12lik fan satıyorum 30 liraya çıkıp 12lik fanlar 5 liraya da var mı diyeceksiniz, garip.

• quote:

quote:

Bu nasıl mantık hocam, ben de 12lik fan satıyorum 30 liraya çıkıp 12lik fanlar 5 liraya da var mı diyeceksiniz, garip.

Derler hocam malesef... Fan'a fan, karta kart gözüyle bakanlar der.. Nasıl olsa kart...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JLAudio®

quote:

Arkadaşım msi'in sitesinin linkini verdim oradan teknik detaylardaki farka kendin bakabilirsin ben sadece şunu söyleyeyim sen eğer MSI ile Sapphire'in ekran kartlarını aynı tutuyorsan diyecek bişey yok...

ekran kartı firmalarında fark yaratan marka asus tur cunku hem daha kalıteli malzeme kullanır hemde turkıyede cizgi elektronık kalitesi vardır siz sadece sapphire degilde msı oldugu için ikinci el urune sıfır fıyatını cekiyorsan asıl o zaman diyecek bir sey yoktur

• Hocam ilandaki msi kart ile verdiğiniz linkteki sapphire kart arasında da bayağı bir fark yaratıldığını göremiyorsunuz sanırım.
  • quote:

Hocam ilandaki msi kart ile verdiğiniz linkteki sapphire kart arasında da bayağı bir fark yaratıldığını göremiyorsunuz sanırım.

halen kafası başka yerde arkadaşın göremez takıldı fiyata çünkü

• [simage]

goruyormusunuz ne markaymıs bu msı fabrika cıkıslı 7770 lerden oyunda 00.4 fps fark atmıs muazzam ha birde msı oc'li fabrika cıkıslı modelede oc yapsanız o muazzam farkda kalmıyor bilginize
  • quote:

[simage]
    />

goruyormusunuz ne markaymıs bu msı fabrika cıkıslı 7770 lerden oyunda 00.4 fps fark atmıs muazzam ha birde msı oc'li fabrika cıkıslı modelede oc yapsanız o muazzam farkda kalmıyor bilginize

kardeş allah aşkına batırma kendini git işine gücüne bak... tamam haklısın kartın +4 lira fazlası var git işine... bir sayfa yazıcam şimdi kolumun ağrısından duramıyorum zaten..

• Satılan karta voltaj verilebiliyor,bariz fark olarak bu mevcut saphire kart 1150 mhz de kalır biraz şanlıysanız 1200 max bu kart istediğin kadar şasnsız ol 1300 görür :) aradaki fark ha varsa bi iddanız alır rekor kırar satarsınız,fiyata yorum yapmaya gerek yok.
  • son durum nedir? takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorp1725

son durum nedir? takip

kart duruyor bilginize

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.