Şimdi Ara

MSİ R7 370 Performans Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, bugün vatan bilgisayar'dan bazı parçalar aldım eve gelip test ettigimde oyunlarda aşırı fps düşüklügü vardı eski ekran kartımın oynadıgım çözünürlügünden daha aşağıya çeksem de aynı sıkıntıyı yaşıyorum, bunun sıkıntısı ne olabilir acaba?
    Aldıgım parçalar :

MSI R7 370 GAMING 2G GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

XIGMATEK RED SCORPİON II INTEL LGA775/1155/56/2011&AMD AM2/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

EVEREST EAGLE EC337 650W MidT ATX SİYAH KASA

Sistem Özelliklerim :
    Anakart : ecs h55h-cm
    RAM 4
    İşlemci : İntel(R) Core(TM)İ3 CPU 540 @ 3.07GHZ
    Ekran Kartım : MSI R7 370 GAMING 2G GDDR5 2GB 256Bit

• Örnek verir misin?
    Aynı kartın internettteki videolarıyla kendi kartını karşılaştırabilirsin. Veya cinebench r15 opengl testi yapıp skorları karşılaştırabilirsin.
  • Aynı sorun bendede var. Daha önceki ekran kartım 9600Gt 512mb 256bit Nvidiaydı lol de aldığım fps 340 350lere kadar çıkıyordu.Dün MSI r7 370 2gb 256 bit ekran kartını aldım. Kurulumunu yaptım girdim oyuna maksimum aldığım fps 220 225 civarındaydı. Bu arada sistemde amd.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar herkesin söylediği şeyi tekrar hatırlatayım, ekran kartınız ne kadar iyi olursa olsun işlemci onu besleyemiyorsa performans alamazsınız. bende gtx 970 var kartın kapasitesi oyunu ultra açmaya çok rahat yetiyor fakat bendeki işlemci (fx 6300 4.2GHz) ekran kartının %65ini kullanmama yettiği için oyunları ultra da oynayamıyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gtx 970 stabil ayar sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.