Şimdi Ara

MSİ R7 240 E6600 Darboğaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba MSİ R7 240 Almak istiyorum fakat İntel core 2 duo e6600 işlemcim var dar boğaz yapar mı bu ekran kartı ile?
    Anakartım: Asus P5L-MX

• Genel olarak bir sorun olmaz ancak yeni nesil oyunlar pek oynanmaz bu sistem ile, soket ömrünün sorunu doldurmuş durumda.

Ancak cs:go, lol ya da indie oyunlar vs iyi ayarlarda sıkıntısız çalışacaktır.
  • dovahkiin_16 kullanıcısına yanıt
    R5 230 Kartı ile BF3 oynayabilirmiyim peki?
  • Akin7812 A kullanıcısına yanıt
    768p'de düşük-orta ayarda rahat oynatır diye tahmin ediyorum. r7 240 da orta-yüksek ayarda oynatır aynı çözünürlükte.
  • Bu sisteme sıfır kart değmez. 2. Elden 100 TL civarına GT 630, HD 5670, HD 6670, HD 6570 bakabilirsiniz. Düşük ayarda bu kartlarla 720p'de 30-40 fps civarı alır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dar boğaz olsa ne olur olmasa ne olur , düşük perf işlemci ve düşük perf ekran kartı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem pek üzerine yatırım yapılabilecek bir sistem değil, anakartın 4 çekirdekli popüler işlemcileri destekleseydi belki derdim ama maalesef 4 çekirdekli

işlemci desteği yok, almak istediğin ekran kartı düşük seviye bir kart zaten, işlemciyle darboğaz olmadan kullanılır, 5 yıl öncesine kadar çıkmış oyunlarda

da hatırı sayılır performans verebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus GTX 750 Ti OC - 2GB
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    GT 630 Asus P5L-MX uyumlumu ve yukarıda yazdığım işlemcide darboğaz yapar mı?
    Yapmaz ama paranıza yazık olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Radeon HD 6570 Anakartıma uyumlu mu alacağım ona göre ve bu kart ile BF3 oynayabilirmiyim?
    https://youtu.be/FA3nb_cxIds

Ayrıntılarına bakınız. YouTube da arayabilirsiniz.

Moruk anladımda benim sorduğum anakartıma uyumlumu bu Radeon HD 6570 çok anlamıyorum bu işlerden .
    PCI express olan anakarta uyar, videodaki kullanıcı Asus P5GC (sizinkine yakın anakart) takmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.