Şimdi Ara

MSİ r6970 ekran kartı aldım %80 üstü verimlilik ile kaç psu yeterli olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSİ r6970 ekran kartı aldım %80 üstü verimlilik ile kaç psu yeterli olur ?

• ocz 500w ile sorunsuz kullanıyorum kaç paraya aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1gigabyte

ocz 500w ile sorunsuz kullanıyorum kaç paraya aldınız
    6 aylık ama kutusuz yurtdışında alınma 315 tl kargo dahil
  • mertstar15 kullanıcısına yanıt
    500W yeterli olur, bu verimlilik durumu PSU'nun verebildiği güçle alakalı değil'de, prizden çekilen güçle alakalı, bu durumu halen yanlış anlıyanlar vardır, diyelim'ki 80% verimli 300W 1 psu, kasaya 300W verebilmek için, prizden 360W çeker şeklinde 1 durumdur, herhangi 1 verimlilik belgesi olmıyan 300W PSU'da verimlilik durumu %50~65 gibi 1 seviyede olabilir, kasaya 300W vermek için işte 50% verimliyse prizden 450W çekerek kasaya 300W verir v.s. gibi, yani verimli'lik belgesi olmaması, üzerinde yazan değeri vermediği anlamına gelmez, başka 1 durumda 500W 1 psu kullanıyosun, ama snn pc 260~280W güç tüketiyorsa PSU, 280W güç vericek şekilde çalışır, yani sürekli 500W olarak çalışmaz, lazım olduğu kadar güç üretir v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 12 Şubat 2015; 19:02:06 >

• iyiki sormuşum sırf bu yüzden cooler masterın bi kasasını alıcaktım 600w lık 300 tl ye şimdi daha ucuz bi 500w lık psu ile işimi görürüm heralde kesin eminsiniz değilmi sonra bidaha psu almak zorunda kalmıyımda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertstar15

6 aylık ama kutusuz yurtdışında alınma 315 tl kargo dahil

keşke konu açsaydınız,n11 den 2 ay önce 2 yıl garantilisini 350ye aldım,
    370 garantili alırdınız
  • hepsini msı iretiyor sonuçta 2 aylık 6 aylık farketmez ama kutusu yok o biraz problem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hepsini msı iretiyor sonuçta 2 aylık 6 aylık farketmez ama kutusu yok o biraz problem
    ve iyi paraya almışsın ben 1 haftadır araştırıyorum ayrıca msı r6970 lightning bu normalinden baya hızlı
    https://www.youtube.com/watch?v=YkUUNC5efvg
    hepsini msi üretiyor derken benimki powercolor
    bende indirim kuponu ve pepsi kodu ilede 40 lira indirimli almıştım
  • quote:

hepsini msi üretiyor derken benimki powercolor
    bende indirim kuponu ve pepsi kodu ilede 40 lira indirimli almıştım
    ben seninkini msi sandım garantisiz ya yurtdışındakinide msı üretiyo anlamında söyledim
  • quote:

ben seninkini msi sandım garantisiz ya yurtdışındakinide msı üretiyo anlamında söyledim

msi lightning en az 60tl dah fazla eder powercolordan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

quote:

Alıntıları Göster
    aynen performansı daha yüksek yani baya ucuza aldım ben o halde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: coax47

500W yeterli olur, bu verimlilik durumu PSU'nun verebildiği güçle alakalı değil'de, prizden çekilen güçle alakalı, bu durumu halen yanlış anlıyanlar vardır, diyelim'ki 80% verimli 300W 1 psu, kasaya 300W verebilmek için, prizden 360W çeker şeklinde 1 durumdur, herhangi 1 verimlilik belgesi olmıyan 300W PSU'da verimlilik durumu %50~65 gibi 1 seviyede olabilir, kasaya 300W vermek için işte 50% verimliyse prizden 450W çekerek kasaya 300W verir v.s. gibi, yani verimli'lik belgesi olmaması, üzerinde yazan değeri vermediği anlamına gelmez, başka 1 durumda 500W 1 psu kullanıyosun, ama snn pc 260~280W güç tüketiyorsa PSU, 280W güç vericek şekilde çalışır, yani sürekli 500W olarak çalışmaz, lazım olduğu kadar güç üretir v.s.

ve eminmisin 500w yeterlim,idir ona göre alıyorum marka önemli mi bu konuda kasalı almak daha mantıklı gibi bütçem cok yok 200 max 250 civarı öneriniz varmı linkle beraber

• quote:

quote:

sebebini söylermisin?
    ikisindede 3 ısı borusu var,çift fan var.En fazla daha sessiz yinede 60 lira fark etmez
    bendekinin bellekleri samsung çok iyi oc oluyor.

• quote:

quote:

quote:

sebebini söylermisin?
    ikisindede 3 ısı borusu var,çift fan var.En fazla daha sessiz yinede 60 lira fark etmez

Alıntıları Göster
    http://www.sanalpazar.com/Cooler-Master-Master-K380-600w-85-Verimlilik-Usb3.0-Pence__isp36967650
    bu kasayı almaya karar verdim fiyat performans kalite olarak mantıklı geldi

Güzel seçim, kasa ve kartın hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoNaR-X

Güzel seçim, kasa ve kartın hayırlı olsun.
    kartın resimleri bunlar sizce durumu nedir bana pek 6 aylık gibi gelmedi ve üzerinde vatan topladı yazıyor oda ilginç geldi ne dersiniz
    https://store.donanimhaber.com/0b/ec/62/0bec62efef1bf25e524c7d08c141c95c.jpg

• quote:

kartın resimleri bunlar sizce durumu nedir bana pek 6 aylık gibi gelmedi ve üzerinde vatan topladı yazıyor oda ilginç geldi ne dersiniz
    https://store.donanimhaber.com/0b/ec/62/0bec62efef1bf25e524c7d08c141c95c.jpg

Alıntıları Göster
    2 resim daha
    https://store.donanimhaber.com/45/a9/da/45a9da7b6ccf1e0862649119a393a8dc.jpghttps://store.donanimhaber.com/4d/db/a2/4ddba21082d3cf59fb6e972fd4c7323b.jpghttps://store.donanimhaber.com/d5/6a/87/d56a871f73e1d0dd6f7333e1f1abca86.jpg
     MSİ r6970 ekran kartı aldım %80 üstü verimlilik ile kaç psu yeterli olur ? MSİ r6970 ekran kartı aldım %80 üstü verimlilik ile kaç psu yeterli olur ? MSİ r6970 ekran kartı aldım %80 üstü verimlilik ile kaç psu yeterli olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiger-Z

quote:

quote:

sebebini söylermisin?

Sebebi lightning özel seçilen potansiyeli yüksek gpu ile ligthnin serisini oluşturur msi. Çok daha fazla oc olabilen voltaj kaybı az stabilitesi yüksek olan gpular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tiger-Z

quote:

quote:

sebebini söylermisin?

Sebebi lightning özel seçilen potansiyeli yüksek gpu ile ligthnin serisini oluşturur msi. Çok daha fazla oc olabilen voltaj kaybı az stabilitesi yüksek olan gpular

bak kendin diyorsun potansiyeli yüksek kesin değil,benim gpu da maşallahı var 950 mhz bile çok stabil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.