Şimdi Ara

Msi R6850 Cyclone Power edition Afterburn OC yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu karta oc yapmak istiyorum satıldığı halide oc li zaten ama ben performansı biraz daha arttırmak için yapmak istiyorum
    iki kere kafama göre değerleri arttırdım birinde core clockla memory clocku fulle çıkardım pc ekranı dondu kapattım açtım defaulta cevirdim pc acıldıgı gibi düzeldi bidahada olmadı
    bikerede 1300e falan cıkardım core clockuda arttırdım oyuna girdim ikiye bölündü ekran sonra default yaptım düzeldi :

Afterburn programından hangi değerleri seçmeliyim şu anki hali
    Core Clock (MHz): 860 max 1100 oluyor
    Memory Clock (MHz): 1100 max 1500 oluyor
    fan hızı otomatik ayarlı

oc yapmak için önce donanımsal olarak birşey lazımsa onlarıda yazarsanız iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swerve -- 21 Ağustos 2011; 13:25:57 >

• aman kardeş :D birden arttırma çok sakat bozarsın kartı.. 20-30 mhz lik artışlarla git sıcaklık vs testlerini yap.. MSı Kombustor ile stabilite testini yap ondan sonra sınırı bulunca bırak aşırıya kaçma kart zaten kaliteli bir kart yapacağın oc un sana en fazla 5-10 fps getirisi olacaktır.. bunun için fazla riske girmemeni öneririm..
  • OC Yapmak zor iştir. Şimdilik şu soruları sorayım:

CCC'den Overdrive kilidini kaldırdın mı?
    Power Control'ü 20%'ye çektin mi?

Bunları yaptıktan sonra CCC'deki Core Clock'u yavaş yavaş sonuna kadar getirmeye çalış. Memory'e de aynısını yap.

Şimdilik bunlar yeter, ilerki zamanlarda OC hakkında bilgi sahibi ol ve MSI Afterburner'la yap.
  • tamam vazgeçtim ben oc den msi kombustorda 350 fps aldım direct 11 3d de :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swerve -- 21 Ağustos 2011; 14:27:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk
    Power Control'ü 20%'ye çektin mi?

Şimdi merak ettim :) Aynı kartı kullanıyorum;bende 11.7 ve 11.8 sürücüsünde, Ccc Overdrive sayfasında böyle bir seçenek yok ? Sadece gpu/memory/fan barları var.
    Acaba win7 power seçenekleri ile bağlantılı olarak yüksek performansta kullandığımdan mı çıkmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 21 Ağustos 2011; 23:02:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    Msi RX 570 4G OC EDITION
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.