Şimdi Ara

MSI PRO A620M-E HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ürünü 21.01.2024 de aldım 2.5 ay garantisi devam ediyor model yükselttiğim için parçaları taşırken bazı işlemci pinlerinin yamulduğunu gördüm sistem şuana kadar sorunsuz çalışıyordu 2. elde satmayı düşünüyorum sizce garantilik bir durum var mı bu pinler 2. elde sorun yaratır mı ve ne kadar fiyattan ilana koymalıyım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Kolay kolay kimse soketinde sıkıntı olan kartı almaz. Garantiye yollasanız da bir şey değişmeyecek, serviste bga cihazı ile soket değişimi yapılabilir ama ücrete tabii olur tabi. Pinlerde kırık yoksa büyüteç ve ince cımbız ile soketi düzeltmeyi deneyebilirsiniz. Lga1150 anakartımda 3 gün uğraşmıştım çiçek gibi olmuştu 3 yıl daha kullanıp satmıştım.

pinlerde kırık yok gibi duruyor hocam fakat el becerime pek güvenmiyorum sizce bu durumda yapılacak en iyi şey ne olmalıdır garantiye götürüp şans denemek veya pin değişttirmek mi bilgisayar tamircisi herhangi birine götürüp pin tamir ettirmek mi yoksa böyle birine satmaya çalışmak mı ve sizce garanti ve bilgisayarcı tamir ücreti yaptırmama değer mi

• Hocam kartın sıfırı 3400lira. Pinlerin düzeltilme işlemi emek isteyen bir iş. Sorunsuz çalışacağının garantisi de yok. Bilgisayarcının buna ayıracak vaktine değecek bir ücret isteyeceği aşikar. Serviste de soket değişimi ucuza çıkmayacaktır. Aliexpressten am5 soket satın alıp dışarıda bga cihazı olan bir işletmede değişimi yapılabilir. Yanlış bir müdahale board u şişirebilir aşırı sıcaktan. Üstüne işlem ücreti de 1000liranın üzerindedir diye tahmin ediyorum. En iyi seçenek kendinizin yapması veya yapabilecek birine satış yapmanız. 2. el ederi buna göre düşük. Soketi düzelttirseniz bile size maliyeti kartın yarı tutarı edecektir. Satarken de 2k civarına vereceksiniz anca. Uğraştığınıza değmeyecek. Tavsiyem ya kendiniz uğraşın yada bu haliyle satın.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.