Şimdi Ara

MSİ PE60 6QE 407XTR KULLANICILAR KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
8
Favori
9.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ney69 kullanıcısına yanıt
    turcoblanco kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Öncelikle gelen sesin hdd den geldiğine emin olun.. Hdd olarak içinde kaliteli bir marka yer alıyor fazla sesli çalışmıyor hitachi travelstar diye biliyorum.. Güvenlik ve hız açısından güzel bir sabit disk. Ben laptobu aldığımda gelen ses bendede vardı bendeki fandan dolayıydı ki alalı 8 ay gibi bir zaman aluyor servise göndericem fan ilkbaşta hdd sesi gibi başladı şuan bazen güzel bir tıkırtı sesi yapıyor. Ses hdd den gelmiyor olabilir yani.

    Diğer yönden fan çalışmasını durduramayan arkadaşlar green mode alıp office kullanımında kullandıklarında fanın durduğunu göreceklerdir. Bunu nasıl yaptığına gelecek olursak ilkönce green mode için fn + f7 basın daha sonra fn + f5 ile office getirin yaptığı işlemler nedir nasıl başarıyor. Bunu cpu kullanımınızı düşürerek yapıyor. güç seçeneklerinden bakacak olursanız %60 cpu kullanabildiğini görürsünüz yeterlimi çoğu zaman yeterli green mode ise cpu ve gpu üst aşım cpu boot gpu boot larını durduruyor. Böylece pc hem çok daha az enerji harcıyor hemde fan çoğu zaman çalışmayıp arada devreye giriyor.

    Fan konusunda titizim sessiz ortam lazım diyorsanız msi slient option deneyebilirsiniz tamamen ayarları size bırakıyor normalde çalışma mantığı derece aralıklarıdır 45 - 54 derece arası fan çalışmaz 55 de çalışır 45 dereceye gelene kadar durmaz bu program size ilk seçeneği atlamanızı yada daha hızlı çalışıp biranda soğutmanızı sağlayabilir. %50 fan hızı yerine %80 fan hızı verirseniz ilk çalışma için daha çabuk soğutacak bu durumda çoğu zaman sessiz ara ara sesli bir pc ye sahip olcaksınız. Yada hiç bir ayarına dokunmadan %20 di yanlış hatırlamıyosam daha az yada daha hızlı çalışmasını sağlayarak deneyebilirsiniz yaz kış için güzel bir uygulamadır aşağıda linkini veriyorum..

    https://forum-en.msi.com/index.php?topic=255972.0

    Eğer sormak istediğiniz soru varsa haberdar et diyerek sorabilirsiniz.
    Unutmadan msi sitesine kayıt yaptırdığınızda +3 garanti süresi kazanıyorsunuz. Bilginiz olsun..

    Kolay gelsin..




  • Fan için yeni firmware yayınlanmış
  • Ebrarda 3500 e dusmus fiyati dolarin dususuyle birlikte. Ilgilenenler bakabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bende yeni aldım. W10 mu 8.1 mi yüklesem sizce ? Ayrıca fps bakımından nvidia nın hangi driver sürümünü tercih etmeliyim ?
  • Entropi1801 E kullanıcısına yanıt
    Win 10 14393 RS1 yükle derim. Oyun oynamadığım için ekran kartı sürücüsünden bir şey diyemiyorum
  • Arkadaşlar bu leptopu almak istiyorum fakat kafam karışık. Birincisi gerçekten 3500 lirayı hak ediyor mu ? (3 aydır sırf bu seviyede leptop almak için çalışıyorum ) ikincisi ebrarda 3500 diğer yerlerde daha pahalı 4000 lira gibi rakamlar var. Ebrar bilgisayar güvenilir midir ? yardımcı olursanız cok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • werterwer41 W kullanıcısına yanıt
    Dostum o fiyat aralığında alabileceğin en iyi laptop bu diyebilirim ebrar bilgisayar güvenilirdir fiyatları yukselmedne almanız iyi olur.
  • Bilgisayarı dün aldım bugün win10 pro kurdum genel olarak memnunum ama touchpadin hemen solunda bölgesel bir ısınma var sizde de var mı neden olabilir
  • kalyatus K kullanıcısına yanıt
    Dostum onun sebebi tam orada Harddisk bulunuyor ondan problem yok
  • arkadaslar ben bu cihazi almak istiyorum en ucuz yer ebrar bil, sormak istedigim diyelim cihaz ariza yapti garanti islemleri nasil oluyor sadece ebrar bilgisayara mi gondermek gerekiyor yoksa diyelim sehrimizde msi yetkili servisi var fatura yada garanti karti ile gitsek servisde hizmet alabiliyormuyuz
  • arkadaşlar bende bu pc den almayı düşünüyorum ses sitemi nasıl acaba birde ekranı iyi değilmiş diyorlar sarı renk falan görunuyormuş böyle bişey doğrumu acaba siz kullananlar akşam karanlıkta dizi film seyrederken bir sorun gördünüz mü ?
  • myclub M kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir şey söz konusu değil zaten resim paylaşmıstım baksaydınız çeşke sarı renk var mı yok mu diye ses sistemi nahimic ile gayet iyi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Over. -- 22 Ağustos 2016; 15:22:00 >
  • bilgiler için teşekkürler dostum en yakın zamanda aranıza katılma dileğiyle
  • Merhaba bu bilgisayardan bugün sipariş verdim. Merak ettiğim bu model 2200 mb/sn okuma hızı olan ssd leri destekliyor mu?
  • imflash kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam ssd konusuna gelicek olursak tam bir bilgiye sahip değilim
  • imflash kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kulan. Hem NVMe hemde normal M.2 Sata SSD destekliyor. Bende Samsung 850 EVO M.2 SSD var gönül isterdi ki 950 Pro (NVMe) takayım ama cüzdan hayır dedi.
  • Over. O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Destekliyormuş galiba.
  • ney69 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İmkan olduğunca gönlünüzce kullanmanız dileğiyle..
  • Iyi bir f/p urunu. Bence bunun kullanici sayisi daha cok olmali ama ge serisi galiba bu seriyi golgeliyor o yuzden kimse bilmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drakoid D kullanıcısına yanıt
    Ge serisinde göre aynı özellikteki modeli daha pahalı. Sadece kasa değişik. Bu sebepten dolayı tercih ettim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.