Bildirim
Msı P4M8900 Marka Anakartta Ses
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aygıt sürücüsünü kontrol et.. belki yanlış sürücü yüklemişsindir.. Eğer doğru sürücüyü yüklediysen sağ alttan bak ses kapalı mı. O da sağlamsa kabloları doğru yere takıp takmadığına bak. Hepsi doğru ise BIOStan sesin açık/kapalı olduğunu kontrol et.. _____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Neden ? Halkı kin ve nefretemi teşvik ediyor?
Yada bölücü mesajlarmı içeriyor? -
ses sürücülerini doğru yükledinmi ?en ufak bir sürüm hatası bile böle sonuçlara yol açabiliyor. sitesine git ve yeniden driver'ını indir ama dikkat et harfi harfine uyumlu olmalı bu şekilde olmazsa eğer sorun ses kartında olabilir yada anakartı bozuk olabilir ama sanmıyorum sen en iisi ilk dediğim gibi sürücüyü düzgünce bi yeniden yükle
Biosla ilgili olduğunu sanmıyorum, sitedeki Driver Win7 için olabilir sadece. Orda yazması gerekli Windowsun hangi sürümleri için oldğu. Netten biraz araştır XP sürümü için olanını _____________________________
-
kendi sitesinden Windows Xp İçin Olanını Denedim Olmadı.Bios a Rest Attım Yani İlk Ayarları Yine Sürücüyü Görmüyor Aygıt Yöneticisinden Görüyor Ama Sürücü Olmadığı Veya Kurulmadığı İçin ÇAlışmıyor.... _____________________________ -
yeniden format atmayı dene olmazsa ses kartını deiştir _____________________________
-
dostum ses kartı anakartın üstünde değişterem yenisini alırım ancak tekrar format armayı deneyeceğim.... _____________________________ -
evet öyle yap _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: cigabyte2
arkadaşlar resmi sitesinden kendi sürücüsünü indirdim windows 7 dde ses cıkıyor ama xp sürücüyü doğru kurduğum halde ses alamıyorum........
Eğer Win 7 de çalışıyor ama XPde çalışmıyorsa sorun yüklediğin sürücüdendir. Başka açıklaması yok bunun.._____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Neden ? Halkı kin ve nefretemi teşvik ediyor?
Yada bölücü mesajlarmı içeriyor?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler