Şimdi Ara

asus p5q deluxe anakarta ekran karti tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pc den pek anlamiyorum, yillar once asus p5q deluxe anakart ile zamaninin iyi ekran kartlarindan olan saphire hd4850 ekran karti 4gb ram ile bir sistem kurmustum. Gecen yillardan sonra ekran kartim bozuldu ve p acilmaz oldu. Guvenli modda acarak ekran kartini devre disi birakinca pc aciliyor ve windows acilirken yesil yesil cizgiler ucusuyor. Kisaca ekran karti bozuldu, yerine onerebilecwginiz anakartimin ve ramimin kaldiracagi ekran kartlari nelerdir. Pahali bi kart alsam bu sistem is gorur mu ? Yorumlariniz benim icin onemli olacak.

Saygilarimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Islemcinizi ve power bilgisini yazin

• En fazla quad cpu varsa ve 3ghz ve ustu oc liyse 270x i gecmemekte yarar var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • islemcim de Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz 6MB Cache 1333MHz LGA775 İşlemci BX80570E8400 ve power da kasayla beraber gelen COOLER MASTER RC-690 KKP2-GP 460W ATX KASA (SİYAH )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theknife -- 19 Ağustos 2015; 23:28:17 >
  • Powerde sikinti yokta islemci sikinti r7 240 gibi bir kartin ustu olmaz o sisteme islemciyide degistirmeye bakin

• theknife T kullanıcısına yanıt
    Sisteminiz pahalı ekran kartlarını kaldırmaz.Sistemi satın.
  • *666* kullanıcısına yanıt
    Ya aslinda cok da oyun oynamiyorum. Sadece counter strike ve call of duty modern warfare 3 falan oynuyorum eski oyunlar. Alabilecegim kartin marka modelini yazwr misin netten bakayim fiyatlarina

• Marka cok onemli degil r7 240 yazin cikar

• ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Sistemi neden satayim isimi goruyor :) cok oyun oynamiyorum, bu sisteme mevcut durumdaki en iyi karti almak istiyorum

• *666* kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim ilgin icin. Iyi geceler

• Merhaba arkadaşlar tekrar. ben r7 240 ekran kartını satın aldım. küçük bir kardeşim var, gta 5 ve watchdogs oyunlarını oynamak istiyor. Netten araştırdığım kadarıyla
    en düşük seviyelerde de olsa bu ekran kartı oyunları kaldırıyor ama işlemcim dar boğaz yapar diye düşünüyorum. alabileceğim anakartıma uyumlu bu oyunları açacak bir işlemci önerebilir misinz?
    Ya da ikinci el bir ps3 mü alsam ? önerileriniz nelerdir ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: theknife

Merhaba arkadaşlar tekrar. ben r7 240 ekran kartını satın aldım. küçük bir kardeşim var, gta 5 ve watchdogs oyunlarını oynamak istiyor. Netten araştırdığım kadarıyla
    en düşük seviyelerde de olsa bu ekran kartı oyunları kaldırıyor ama işlemcim dar boğaz yapar diye düşünüyorum. alabileceğim anakartıma uyumlu bu oyunları açacak bir işlemci önerebilir misinz?
    Ya da ikinci el bir ps3 mü alsam ? önerileriniz nelerdir ????

Sorunsuzca gta5 oynaybilir watch dogsda :) Darboğaz olmaz hd4850ye darboğaz yapmayan işlemci r7 240a mı yapacak :)
  • r7 240 olabilir ama çok bişey beklemeyin
  • Arkadaşlar ben r7 240 'ı aldım. henüz gta 5 gelmedi ama watch dogs da 8-10 saniyede bir 10-15 saniyelik takılma oluyor. nette minimum sistem gereksinimlerine bakarken min 6gb. ram
    değerini gördüm. benim sistemde ise 4 slot bulunuyor ve her slotta DDR2 1066MHZ hızında 1 er gb lık ram ile toplam 4 gb ram var. Nette araştırma yaptım biraz DD2 de 1066mhz lık
    ram göremedim. Sorum şu olacak. iki adet 2 gb'lık 800 mhz hızınd ram alsam 4gb ram olacak ve diğer 2 slottaki 1 er gb larla beraber 6 gb ram e ulaşacağım ancak ramler 1066 mhz ve
    800 mhz farklı değerlerde olacağından bir sorun yaşar mıyım? Yoksa 800 mhz hızında tüm ramler optimize olur mu ?
  • Hepsi ddr2 800 calsmali teoride ama uyum sorunu cikabilir dusukte olsa

• Arkadaşlar bende şuan fl 550 400 W Power,İntel quad cere q6600 2.4 ghz işlemci,6 gb ram,ati radeon hd 5670 1 gb 128 bit ekran kartı var.Ekran kartımı değiştirecem tavsiyeniz ne olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.